imućna vojvotkinja

Udajom za princa Vilijama dobila titulu, moć, ali i ogromno bogatstvo: Čime je sve kraljevska porodica darovala Kejt Midlton! (FOTO)

Otkako je u aprilu 2011. godine postala supruga princa Vilijama i zvanična članica britanske kraljevske porodice, vojvotkinja Kejt Midlton postala je i vlasnica brojnih nekretnina, kao i gomile skupocenog nakita koji je nasledila od prethodnih princeza

Vip priča
Autor:
Udajom za princa Vilijama dobila titulu, moć, ali i ogromno bogatstvo: Čime je sve kraljevska porodica darovala Kejt Midlton! (FOTO)
Foto: Profimedia

Tokom sedam godina braka s princom Vilijamom, Kejt Midlton pridružila se listi najbogatijih žena u Britaniji. Zahvaljujući svojoj tituli, ali i položaju supruge budućeg britanskog kralja, Kejt već sada može da se pohvali pozamašnom cifrom na bankovnom računu.

Kraj problematične prošlosti: Kako je Kejt iz korena promenila princa Vilijama! (FOTO, VIDEO)

Njeno bogatstvo krije se i u vrednim poklonima koje je dobila od nove porodice, a evo šta su joj sve tokom godina poklanjali:

1. Rezidencija Anmer Hol

Kao venčani poklon od kraljice Elizabete, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža dobili su vilu Anmer Hol u Sandringamu. Celo imanje renovirano je baš pre svadbe kako bi mladence dočekalo spremno za useljenje. Kejt i Vilijam tamo su živeli dve godine, pre nego što su se preselili u Kensingtonsku palatu. I danas rado odlaze na svoje imanje van grada kako bi s decom proveli kvalitetno vreme u prirodi i tišini.

foto: Profimedia

2. Verenički prsten koji je pripadao princezi Dajani

U bogatoj kolekciji nakita kojeg je dobila od supruga, princa Vilijama, vojvotkinja Kejt sigurno ima omiljene komade, a smatra se da je jedan od njih dijamantski verenički prsten s velikim plavim safirom, kojeg joj je Vilijam dao u Keniji. Prsten je pre pripadao Vilijamovoj majci, princezi Dajani, koja ga je dobila kao venčani poklon od kraljevske porodice Saudijske Arabije.

Princeza Dajana, dama u svakoj prilici: Otkriveno zašto je uvek nosila tašnicu uz sebe! (FOTO)

foto: Profimedia

3. Minđuše od safira

Osim prstena, Kejt je iz seta nakita od safira koji je pripadao princezi Dajani dobila vredne minđuše. Lepa vojvotkinja često nosi ove skupocene minđuše koje se savršeno slažu s njenim vereničkim prstenom.

Iako se udala za princa postala je samo vojvotkinja: Zašto Kejt nije princeza, a Dajana je bila! (FOTO)

foto: Reuters / Hannah Mckay

4. Set nakita od belog zlata

Nisu samo kraljica i Vilijam bili široke ruke na dan venčanja. Kejt je svedočila i velikodušnosti svog novopečenog svekra, princa Čarlsa, koji joj je poklonio set nakita od belog zlata - narukvice, prsten i minđuše.

5. Zlatna narukvica od Kamile

Druga supruga princa Čarlsa takođe je vrednim nakitom obradovala svoju "snaju". Na dan venčanja vojvotkinja Kamila darovala je Kejt narukvicom od žutog zlata. Narukvica je posebna i po tome što ima ugravirano slovo C s unutrašnje strane, što simbolizuje ime Ketrin (Catherine), a sa spoljašnje strane urezano je još jedno C, kako bi se označilo i ime Kamila (Camilla).

6. Minđuše od zelenog ametista

Darežljivi suprug Vilijam poklonio je svojoj Kejt za prvi zajednički Božić otkako su uplovili u bračnu luku minđuše njenog omiljenog dizajnera nakita. Reč je o kolekciji Kiki Mekdonou od zelenog ametista, kojima se vojvotkinja ukrasila odmah za misu koja je usledila nakon porodičnog darivanja.

Da li će Kejt Midlton ikada postati kraljica: O tome odlučuje ovaj član slavne monarhije! (FOTO)

foto: Profimedia

7. Kartijeov sat

Za treću godišnjicu braka Kejt Midlton je dobila Kartijerov sat Ballon Bleu, čija se cena kreće od 4.200 do 61.000 evra. Princ Vilijam insistirao je na originalnom dizajnu sa safirom da bi bio u kompletu s njenim vereničkim prstenom.

foto: Profimedia

Poznati brend nakita Kartije itekako je važan za Vilijama, čija je majka, princeza Dajana, obožavala njihove satove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs