Izlečene porodične traume

Kraj problematične prošlosti: Kako je Kejt iz korena promenila princa Vilijama! (FOTO, VIDEO)

Oženivši devojku iz srednje klase, princ Vilijam je konačno stavio tačku na pogrešno shvatanje braka koje je do tada imao gledajući svoje roditelje
Vip priča
12:32h Autor:
Foto: Fonet

Kada su princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom došetali do crkve svete Marije Magdalene u Sandringamu, gde je krštena princeza Šarlot pre dva meseca, mlada porodica puna ljubavi delovala je prisno i dostojanstveno. Bilo je tu i smaha i šale, najviše zahvaljujući nestašnom princu Džordžu.

 

Krštenje princeze Šarlot: Nestašni Džordž ukrao svu pažnju! (FOTO, VIDEO)

 

Dok je elegantna Kejt u belom Aleksandar Mekvin kompletu gurala Šarlot u kolicima, Vilijam je svog sina čvrsto držao u naručju. Vilijam nije prestajao da se smeje i da sija od zadovoljstva. A to ni ne treba da čudi, jer ovo je bila velika stvar za drugog u redu za nasleđivanje britanske krune.

 

Mnogi su primetili da je upravo ova šetnja do crkve simbolizovala kraj problematične Vilijamove porodične prošlosti, najviše zahvaljujući podršci, ljubavi i miru porodice Midlton, piše britanski Daily Mail.

 

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Neformalnost Midltonovih i Vilijamovo samopouzdanje koje je stekao kao otac "omekšali" su inače stidljivog princa, koji je bio veliki protivnik konstante medijske pažnje koja ga je pratila na svakom koraku. Upravo zato je celu britansku javnost iznenadila vest da je kraljevska porodica dozvolila poštovaocima da prisustvuju krštenju princeze Šarlot i da mogu da fotografišu sve prisutne.

 

Zacrvenećete se: Kejt Midlton ovako tepa svom mužu

 

"Ako ljudi žele da fotografišu događaj, slobodni su da uživaju u tome", izjavio je tom prilikom predstavnik Bakingemske palate. To je bilo u potpunoj suprotnosti sa krštenjem princa Džordža, koje je objavljeno u intimnoj atmosferi, daleko od očiju javnosti u palati Sent Džejms.

 

U prilog tome da je Vilijam ojačao kao ličnost ide i slika nakon rođenja Šarlot koja je sve oduševila. Naime, Vilijam je sa Džordžom posetio svoju suprugu i ćerku u porodilištu, a u jednom trenutku se maleni princ Džordž uplašio silnih kamera, fotoaparata i galame koja ga je okružila. Pribio se uz tatu, a Vilijam ga je tada uzeo u naručje i ohrabrio ga da mahne svim prisutnima, što je mališan i uradio. Ni u jednom trenutku se Vilijam nije libio da pokaže svoja osećanja prema sinu i čak ga je poljubio što je izazvalo oduševljenje svih.

 

 

Bio je to dirljivi trenutak koji je dokazao da Vilijam više nije uštogljen kada je pokazivanje emocija (pogotovo u javnosti) u pitanju. Kejtina posvećenost, samopouzdanje i ljubav su mu pomogli da ima poverenje u svoja osećanja. Povrh svega, očigledno je i da Vilijam više nije namrgođen i pomalo besan kakav je u prošlosti bio, već je uvek nasmejan i dobro raspoložen kada god je u nekoj zvaničnoj poseti.

 

Kejt i njena porodica očigledno su nešto najbolje što je moglo da se desi čoveku kao što je Vilijam, koji je prerano izgubio majku Dajanu i morao da se izbori sa užasno teškim periodom koji je usledio nakon toga.

 

Pismo otkrilo veliku tajnu: Ovo je bila najveća briga princa Čarlsa o Dajani!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Odnos između njegovih roditelja nije mu pružio čvrst oslonac koji je neophodan svakom detetu tokom odrastanja. Čarls i Dajana se toliko nisu podnosili da neretko nisu mogli da borave u istoj prostoriji. Zbog toga Vilijam nije znao šta znači imati porodicu punu ljubavi i podrške, sve dok nije upoznao Kejt. Oženivši devojku iz srednje klase, princ je konačno stavio tačku na pogrešno poimanje braka koje je do tada imao gledajući svoje roditelje. Kejt je imala razumevanja za Vilijamove potrebe i ispunjavala mu je želje. Upoznala ga je sa toplinom svog doma i vrednostima porodice srednjeg staleža koje je on sa lakoćom prihvatio.

 

A tu su i zvanične fotografije kraljevske porodice. Vilijam je lično insistirao da se, protivno tradiciji, i Midltonovi nađu na porodičnim portretima. U znak zahvalnosti prema supruginoj porodici, princ je 2014. godine na Božić napravio do tada neviđeni kompromis. Iako su Kejt i Vilijam prisustvovali božićnoj misi u društvu kraljice Elizabete i ostalih pripadnika kraljevske porodice, odmah po njenom završetku vratili su se u Anmer Hol, gde su priredili proslavu za Midltonove. Mnogi su tada bili iznenađeni i razočarani, ali uprkos svemu Vilijamov prioritet su ostali Kejt i njeni najbliži.

 

Princ Čarls više ne oseća krivicu zbog Dajanine smrti: Žali samo zbog jedne stvari!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Porodica Midlton, puna ljubavi, pružila je Vilijamu po prvi put osećaj šta znači imati tradicionalnu porodicu: majka, otac i deca koji čvrsto stoje na zemlji. Zato i nije mogao da im odoli. Za razliku od svog oca Čarlsa koji je celog života okružen slugama, Vilijam je u gotovo svim stvarima kojima se poslovno i privatno bavi samostalan. Izabrao je da živi daleko od glamura metropole, na ruralnom imanju u Norfolku, prvenstveno zbog Džordža i Šarlot, da bi im pružio najbolje i najbezbrižnije odrastanje koje on nije imao.

 

Vilijamov razvojni put predstavlja pravu inspiraciju pogotovo jer je drugi u nizu za nasleđivanje prestola i uspeo je da sačuva delić života samo za sebe. Zahvaljujući tome, on sada deluje dosta stabilnije u odnosu na starije pripadnike svoje porodice, podjednako se posvećujući privatnom životu i poslovnim obavezama.

 

Niko ne može da zna šta sve još čeka Vilijama, ali Midltonovi su mu definitivno pomogli da razbije nasleđeni "začarani krug" u kojem se nalazi njegova disfunkcionalna porodica.

 

Gatara joj predvidela budućnost: Jednog dana bićeš kraljica! (FOTO)

 

Foto: Reuters
Foto: Reuters

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...