Iznenada

Skandal u kraljevskoj porodici Monaka: Unuka Grejs Keli otkazala venčanje! (FOTO)

Na poslednjem Balu ruža, održanom u martu prošle godine u Monte Karlu, Šarlot je potvrdila da se verila sa filmskim producentom i svi su se nadali da je napokon on onaj pravi uz kojeg će se skrasiti

Star wedding
Autor:
Skandal u kraljevskoj porodici Monaka: Unuka Grejs Keli otkazala venčanje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Krajem marta prošle godine Šarlot Kaziragi, deveta u redu za tron Monaka, i njen odabranik, francuski producent Dimitri Rasam objavili su veridbu, a u septembru su postali roditelji dečaka. Iako je sve izgledalo kao velika ljubavna idila, čini se da odnos nije najbolje funkcionisao. Lepa princeza raskinula je veridbu i otkazala planirano venčanje.

12 najbogatijih žena na svetu za koje nikad niste čuli: Udovice, udavače i uspešne dame! (FOTO)

foto: Profimedia

Unuka slavne Grejs Keli, 31-godišnja princeza Šarlot Kaziragi iznenada je, samo četiri meseca nakon porođaja, otkazala veridbu s Dimitrijem Rasamom, s kojim je uskoro planirala da stane pred oltar.

Nepoznati detalji iz života Grejs Keli: Odrekla se slave zarad krune, jednu stvar nikad nije prežalila! (FOTO)

foto: Profimedia

Na poslednjem Balu ruža, održanom u martu prošle godine u Monte Karlu, Šarlot je potvrdila da se verila sa filmskim producentom i svi su se nadali da je napokon on onaj pravi uz kojeg će se skrasiti. Tome u prilog išla je i trudnoća i dete rođeno u septembru ove godine. Tada su dobili sina Baltazara.

Šarlot i Dimitri Rasam su bili u vezi od 2016. godine, nakon što su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Zanimljivo je i da oboje iz prethodnih veza imaju decu - Šarlot iz veze s Gadom Elmalehom ima četvorogodišnjeg sina Rafaela, dok Rasam iz bivšeg braka ima ćerku.

Princeza Karolina otkriva: Grejs Keli nije bila dobra majka! (FOTO)

foto: Profimedia

Pre nego što je sreću i ljubav pronašla u zagrljaju 36-godišnjeg Rasama, naslovnice je punila upravo svojim ljubavnim vezama, posebno onom sa 16 godina starijim komičarom Gadom Elmalehom 2011. godine.

Nakon toga kratko je bila u vezi s italijanskim scenaristom Lambertom Sanfelićeom, kojeg je upoznala na filmskom festivalu. Iako se on odlično slagao s njenim sinom Rafaelom, razišli su se krajem 2016. godine.

Unuka Grejs Keli blista u prelepoj trudničkoj haljini: Najlepše izdanje Šarlot Kaziragi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs