Preslatko

Zvezda kraljevske porodice: Nove neodoljive fotografije princa Luisa zabeležile su neočekivanu situaciju! (FOTO)

Sam događaj se zbio na snimanju portreta kraljevske porodice, a iako su već nek objavljene, ove su fotografije tek naknadno ugledale svetlo dana

Vip roditelji
Autor:
Zvezda kraljevske porodice:  Nove neodoljive fotografije princa Luisa zabeležile su neočekivanu situaciju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Malo ko bi se usudio da zgrabi za nos budućeg kralja, princa Čarlsa, no ako se zovete Luis i nemate još ni sedam meseci i još ste najmlađi dedin unuk, onda vam je sve oprošteno. Naprotiv, svima je to onda urnebesno smešno. Sam događaj se zbio na snimanju portreta kraljevske porodice, a iako su već nek objavljene, ove su fotografije tek naknadno ugledale svetlo dana.

Tokom zajedničkog snimanja, na kom princ Čarls sedi sa svojom suprugom Kamilom, dok mu najstariji unuk, princ Džordž, sedi u krilu, a iznad njih stoje Vilijam i Kejt koja drži najmlađeg sina, maleni princ Luis je uspeo da svojim znatiželjnim ručicama dohvati svog dedu za lice.

Nova fotografija šestomesečnog princa: Mali Luis je isti brat Džordž! (FOTO)

Dirljiv trenutak, u kom se princ Čarls razdragano smeje od uva do uva, ali i svi ostali ne mogu da suzdrže smeh, ovekovečio je za uspomenu fotograf Kris Džekson povodom njegovog 70. rođendana.

Osim te fotografije, postoji još jedna do sada neviđena. Reč je o fotografiji na kojoj su sami princ Čarls i njegov najmlađi unuk. Princ Luis je ručicu stavio u usta i svoje čelo naslonio dedu na bradu, a sam Čarls ne može sa lica da sakrije sreću.

Procurele fotografije sa privatnog događaja: Megan i princ Hari na tajnoj večeri sa Kejt i princom Vilijamom! (FOTO)

Da je, očigledno, opčinjen dedinin nosem i kosom potvrdila je i Čarlsova supruga Kamila. "Javnost ga baš i ne doživljava kao nekoga ko će se s decom valjati po podu, no on to zaista radi. Doslovce se spusti na dlanove i kolena i igra se s njim. Obožava ih, posebno kada ga maleni Luis hvata za kosu i nos. To ga zasmejava."

Novi kraljevski portret izazvao čuđenje: Zašto na njemu nema kraljice Elizabete?! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs