Kraljevska porodica

Novi kraljevski portret izazvao čuđenje: Zašto na njemu nema kraljice Elizabete?! (FOTO)

Povodom 70. rođendana princa Čarlsa kraljevska porodica je snimila nove portrete na kojima su očekivano svu pažnju ukrali najmlađi članovi, princ Džordž, princeza Šarlot i najmlađi princ Luis

Vip priča 15.11.2018. - 10:37h Autor: Stil / tportal.hr
Foto: Profimedia

Kensingtonska palata objavila je nove službene portrete članova kraljevske porodice, nastale povodom 70. rođendana princa Čarlsa.

 

Slavljeničko raspoloženje itekako je vidljivo na fotografijama, na kojima niko od okupljenih ne skriva veselje. Okružen svojim najmilijima, suprugom Kamilom, sinovima Vilijamom i Harijem i njihovim suprugama Kejt i Megan, kao i unucima Luisom, Džordžom i Šarlot, slavljenik Čarls je pokazao svoje najopuštenije lice.

 

Daleko od dobrice: Megan maltretira osoblje, Harijem manipuliše! Kraljica intervenisala! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Fotografije su snimljene u vrtovima Čarlsove rezidencije, Klerens Hausa.

Ovo je ujedno nova, treća službena fotografija najmlađeg člana kraljevstva, šestomesečnog Luisa. Treće dete vojvoda od Kembridža takođe se široko osmehnulo.

 

Princ Hari i trudna vojvotkinja Megan sjajno su zaokružili ovu porodičnu priču, a 37-godišnja Amerikanka na jednoj od fotografija od srca se nasmejala i pokazala da je novom porodicom više nego zadovoljna.

 

Nova fotografija šestomesečnog princa: Mali Luis je isti brat Džordž! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Ipak, jedna stvar je mnogima zapala za oko, a to je da na porodičnom portretu nedostaje najvažnija osoba u celoj porodici, Čarlsova majka, kraljica Elizabeta II.

 

No misterija je ubrzo rešena. Naime, kraljica Elizabeta odlučila je da se ove godine fokusira na to da javnosti predstavi novu eru kraljevske porodice - prepuštajući mnoge važne obaveze novoj članici porodice, supruzi princa Harija, Megan Markl, koja je već dobila zadatak da preuzme kraljičinu ulogu u programu Young Leaders, odnosno "Mlade vođe". Reč je o programu koji odaje počast izuzetno nadarenim mladim ljudima za sav njihov trud i rad u zemljama članicama Komonvelta.

 

Pre nekoliko meseci svetlo dana ugledao je i dokumentarni film Queen of the World, koji odaje počast kraljici i njenom životu, ali i pokazuje kako sve više prepušta štafetu svojim unucima, stoga je možda upravo nova fotografija još jedan dokaz o dolasku novog doba u britanskoj monarhiji, ali i nagoveštaj da bi kraljica možda uskoro mogla da prepusti svoj tron sinu.

 

Javnost sumnja u prevaru: Megan Markl zapravo nije trudna?! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs