Zvezde Holivuda

Svaki izbor je mač sa dve oštrice: Sara Džesika Parker umalo učinila najveću grešku u životu!

Svi pamtimo Saru Džesiku Parker po ulozi u legendarnoj seriji Seks i grad. Nedavno je za britanske medije popularna glumica izjavila da je htela da odbije ulogu Keri Bredšo.

Vip priča
Autor:
Svaki izbor je mač sa dve oštrice: Sara Džesika Parker umalo učinila najveću grešku u životu!
Sara Džesika Parker, Foto: Profimedia

Smatrala je da će je televizija i sama serija postaviti u obavezujuću ulogu toliko da neće moći da se izvuče iz svega toga, tačnije serija. Imala je osećaj da će je televizija pretvoriti u taoca, a njena prvobitna ideja je bila da glumi u fimovima.

Sara Džesika Parker u kreaciji dostojnoj Keri Bredšo: Ženstveni kroj i otmena boja! (FOTO)

Počeci serije 'Sex i grad
Počeci serije "Sex i grad"foto: Profimedia

Kaže da je prelaz sa filma na seriju i televiziju izazvao paniku:„Želim da zadržim život kakav je bio pre nekoliko uloga godišnje, neka predstava i možda neki tv projekat ponekad“, paničila je Sara. Posle ovakvog razmišljanja imala je napade panike i gušenja koja su zamalo ugrozila njenu ulogu u sad već legendarnoj seriji, navodi Daily mail.

Svađa bivših Seks i grad koleginica se nastavlja: Kim Katral ponovo ignorisana! (FOTO)

Ekipa serije 'Seks i grad
Ekipa serije "Seks i grad"foto: Profimedia

Ispostavilo se na kraju, da je uloga Keri Bredšo njena životna prekretnica i uloga koja je obeležila jednu eru. Ekipa serije snimila je već dva filma koji prate nastavak radnje serije. Još uvek nije definitivno određena budućnost trećeg nastavka filmaSeks i grad“, a Parkerova je izjavila kako je spremna na pregovore, ako ih uopšte bude.

Sara Džesika Parker trenutno promoviše svoj novi film u kojem glumi uspešnu pevačicu kojoj su dali 14 meseci života usled teške bolesti.

Kim Katral napunila 62 godine: Slavna Samanta podelila 10 važnih životnih lekcija za svaku ženu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs