svađa se nastavlja

Svađa bivših Seks i grad koleginica se nastavlja: Kim Katral ponovo ignorisana! (FOTO)

Ako ste mislili da vlada zatišje između Kim Katral i njenih koleginica iz Seks i grada, varate se

Šuška se
15:38h Autor:
Svađa bivših Seks i grad koleginica se nastavlja: Kim Katral ponovo ignorisana! (FOTO)
Foto: Profimedia

Inspirisana sinoćnom dodelom Emi nagrada, Kristin Dejvis je na instagram postavila sliku sa Emi nagrada kada je Seks i Grad dobio dve nagrade, ali na fotografiji nedostaje bivša koleginica, Kim Katral.

Seks i grad danas slavi 20. godina: Zašto Keri Bredšo više nije kul? (FOTO)

Fotografija je nastala 2004. godine na HBO žurci održanoj posle dodele Emi nagrada, posle koje su započele glasine o svađi između Kim i ostalih glumica. Kada je Kim pitana da prokomentariše događaje sa žurke, odgovorila je sledeće:

"Da li smo najbolje drugarice? Ne, mi smo profesionalne glumice. Vodimo sopstvene živote odvojeno jedna od druge".

Kim je nedavno navela i da ona i njene Seks i grad koleginice nikada nisu ni bile prijateljice, i kako su ljudi na snimanju mogli da budu finiji prema njoj, naročito Sara Džesika Parker.

Svađa između Kim Katral i Sare Džesike, nakon više godina menjanja verzija priče o njihovom odnosu, od toga da nikada nisu imale probleme, do toga da nisu u dobrim odnosima, kulminirala je kada je Sara Kim preko Instagrama pružila podršku nakon smrti njenog brata, nakon čega je dobila brutalan odgovor, takođe na Instagramu:

"Majka me je pitala: Kada će taj licemer, Sara Džesika Parker, da te ostavi na miru? Tvoji neprekidni izlivi su bolno podsećanje na to koliko si bila i ostala okrutna. Sada ću da te podsetim (ako već nisam): ti nisi moja porodica. Ti nisi moj prijatelj. Pišem ovo da bih ti poslednji put rekla da prestaneš da koristiš našu tragediju kako bi vratila imidž dobre devojke",

(Stil.kurir.rs)

Zgodni glumac otvorio dušu: Smit iz serije Seks i grad progovorio o ratu Kim Katral i Sare Džesike!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs