Kaže da je ipak bila srećno dete

Princeza Karolina otkriva: Grejs Keli nije bila dobra majka! (FOTO)

Govoreći o detinjstvu i odrastanju u kraljevskom okruženju, Karolina je priznala kako su oboje bili jako vezani uz dadilju

Vip roditelji
Autor:
Princeza Karolina otkriva: Grejs Keli nije bila dobra majka! (FOTO)
Foto: Profimedia

Roditelji princa Alberta od Monaka (60) i princeze Karoline od Hanovera (61) bili su jedni od najpoznatijih ljudi na svetu – princ Renije i glumačka zvezda, princeza Grejs Keli, ali sve se čini kako su ulogu majke i oca prepustili drugima.

U novoj knjizi “Albert II of Monaco, The Man and The Prince”, koju su napisali Izabele River i Piter Majklbank, nalaze se intervjui s princezom Karolinom i princom Albertom i njegovom suprugom princezom Šarlin. Govoreći o detinjstvu i odrastanju u kraljevskom okruženju, Karolina je priznala kako su oboje bili jako vezani uz dadilju Maurin Vud.

Bila je nova Grejs Keli, nestvarno lepa i talentovana: Zašto je glumica odustala od slave i otišla u monahinje!

foto: Profimedia

– Za mog brata i mene, Maurin je bila ključna osoba u našim životima. Kad smo bili deca, bilo smo više vezani za nju, nego za naše roditelje – otkrila je sestra princa Alberta i dodala kako su svakog leta ostajali slomljenog srca kada bi ona odlazila na svoj godišnji odmor.

Molili smo je da nas ne napušta. Danima smo bili tužni. Naša majka bi je na kraju pozvala da se vrati kući pre nego je planirala – iskreno je ispričala u intervjuu za knjigu koja otkriva nove nepoznate detalje o dvoru u Monaku.

Jednog razvela, drugog odbacila njena porodica, a udala se za trećeg iz koristi: Buran ljubavni život Grejs Keli! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Među njima je i činjenica da nije večerala sa svojim roditeljima sve dok nije navršila 14 godina, a iako njeni opisi detinjstva ne zvuče idealno, ona tvrdi kako je bila srećno dete i da je i danas vrlo povezana sa svojim bratom i mlađom sestrom, princezom Stefani (53).

Grejs Keli je bila glumačka ikona pedesetih godina prošlog veka o čijoj se lepoti nije prestajalo govoriti, a princeza je postala 1956, kada se udala za princa Renijea III od Monaka. Omiljena princeza je poginula u strašnoj automobilskoj nesreći 1982, kada je sletela sa puta dok je išla ka dvoru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs