Iskrena ispovest

Nakon 14 godina Žizel Bundšen napokon otkrila: Ovo je prava istina o raskidu sa Leonardom Dikaprijem! (FOTO)

U međuvremenu, Žizel je svoju ljubavnu sreću pronašla sa sportistom Tomom Brejdijem

Ljubav i zavođenje
16:49h Autor:
Nakon 14 godina Žizel Bundšen napokon otkrila: Ovo je prava istina o raskidu sa Leonardom Dikaprijem! (FOTO)
Foto: Profimedia

Slavna Brazilka je žena koja je najduže uspela da zadrži neumornog zavodnika Leonarda Dikaprija. U vezi su proveli pet godina, a onda naglo raskinuli. Iako nikada nisu razgovarali o razlozima razlaza, Žizel Bundšen je sada otvoreno i bez zadrške otkrila i to.

Leonardo Dikaprio je atraktivnu Bundšen primetio tokom jedne revije te joj poslao cveće. Prvi pokušaj udvaranja nije uspeo, jer je ona u to vreme bila u vezi s modelom Skotom Barnhilom. Žizel je u međuvremenu raskinula vezu, a onda ju je s glumcem spojio zajednički prijatelj.

Žizel Bundšen otvorila dušu: Plakala sam i htela da pobegnem sa piste!

U to vreme, Leonardo se viđao s bogatašicom Paris Hilton, ali je prekinuo taj odnos kako bi se "oslobodio" za Žizel. Kada su 2000. potvrdili svoju vezu pred javnosti, mnogi su se nadali da će njihova ljubav završiti brakom i smatrali da su Leo i Žizel stvoreni jedno za drugo.

Onda su nakon pet godina romanse raskinuli jer Leonardo navodno nije želeo da se skrasi, a ona je htela da zasnuje porodicu. O razlozima i svojoj intimi bivši partneri nisu govorili u medijima, a slavni Viktorijin anđeo sada je, 14 godina nakon tog traumatičnog ljubavnog iskustva, ipak odlučila da ispriča svoju stranu priče.

Žizel Bundšen razmišljala o samoubistvu: Pomislila sam kako bi sve bilo lakše kad bih jednostavno skočila! (FOTO)

foto: Profimedia

"Odlučila sam da više ne želim da se uništavam cigaretama, alkoholom i preopterećujem poslom. Postala sam svesna stvari koje ne želim više da gledam ni konzumiram", rekla je Žizel u svom velikom intervjuu za Porter Magazin.

"Jesam li u toj želi za promenom i ozbiljnošću bila sama? Na kraju, se nažalost pokazalo da jesam", objasnila je lepotica misleći pritom na to da njen tadašnji partner ipak nije hteo da se uozbilji, ostavi poroke i skloni od takvog sveta.

U međuvremenu, Žizel je svoju ljubavnu sreću pronašla sa sportistom Tomom Brejdijem. Pred oltar su stali 2009. godine, a kasnije postali roditelji dvoje dece- sina Bendžamina i ćerkice Vivijan. Atraktivna manekenka potpuno se posvetila majčinstvu, porodici i suprugu, a pre četiri godine je čak odlučila i da više neće nositi revije.

Izmislio supermodele, spavao sa maloletnicama: Žizel Bundšen je sebično čudovište, Hajdi Klum nemačka kobasica bez talenta! (FOTO)

Bez obzira na to, sve do nedavno je bila najbolje plaćena manekenka sveta. Dugih 14 godina držala je tu laskavu titulu i zaradila enormne iznose sponzorstvima, modelingom i odrađenim revijama. U dugogodišnjoj karijeri odnosila je razne revije za cenjena dizajnerska imena, a mnogi najviše pamte njene seksi nastupe za donje rublje Viktorijas sikret.

Žizel se sada prisetila i svojih prvih revija u oskudnim izdanjima, u kojima se kako priznaje, nije osećala baš najbolje. "Takva izdanja izazivala su paniku i nervozu u meni. Uvek sam pitala smem li da pokrijem golu zadnjicu. Zato sam, ako bolje pogledate, uvek nosila ili bokserice ili nekakve lepršave suknjice koje su prikrivale taj deo tela. Jednostavno mi nije bilo prijatno da budem skroz gola. Uvek su bili obzirni i dragi prema meni u tim trenucima", objasnila je 38- godišnjakinja.

Trenutak kada je presekla: Žizel Bundšen otkrila zašto je napustila Viktorijine anđele!

foto: Profimedia

Ipak, u njenoj je karijeri, priznaje, bilo i loših iskustava s kojima ponekad nije znala ispravno da se nosi.

"Borila sam se napadima panike, koje sam često potiskivala u sebi. Što sam ih ja više potiskivala to je bilo gore. Mislila sam da nemam pravo glasa i da uopšte kažem šta me muči jer ostali imaju veće probleme. Isto tako nikada nisam razumela zašto su manekenke jedna prema drugoj tako neiskrene i zlobne. Dolazim iz velike porodice gde su sve žene bile drage i pune komplimenata jedne prema drugima, a kada sam došla u svet modelinga šokirala sam se promenom", ispričala je Žizel.

Kada danas pogleda na svoju prošlost i uspeh koji je postigla, Žizel tvrdi da je tajna u disciplinovanosti i odricanju, koje je neizbežno u bilo kojoj profesiji.

Prirodna lepota: Žizel Bundšen prva manekenka koja se slikala za Vog bez trunke šminke! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs