OTVORILA DUŠU

Žizel Bundšen razmišljala o samoubistvu: Pomislila sam kako bi sve bilo lakše kad bih jednostavno skočila! (FOTO)

Prolazila je kroz teške trenutke

Vip priča
18:30h Autor:
Žizel Bundšen razmišljala o samoubistvu: Pomislila sam kako bi sve bilo lakše kad bih jednostavno skočila! (FOTO)
Žizel Bundšen, Foto: Profimedia

Brazilska manekenka Žizel Bundšen otkrila je detalje iz svog privatnog života u svojoj novoj knjizi 'Lekcije: Moj put ka smislenom životu', koja izlazi za nekoliko dana.

Modna ikona je rekla kako se njen život možda čini savršenim, ali istina je daleko od toga. Žizel je progovorila o svojim napadima panike koji su počeli da se događaju pre 15 godina i koji su je na kraju doveli do razmišljanja o samoubistvu.

foto: Profimedia

'Stvarno sam razmišljala o tome da ako skočim s balkona, da će napokon biti kraj i da neću morati da se brinem o svom svetu koji se sve više smanjuje. Mislila sam da me sve oko mene može ubiti. Prvo su to bili avioni, nakon toga liftovi, tuneli, hoteli, studio pa i automobili. Na kraju sam imala strah i od svog stana. Sve je postalo poput kaveza, osećala sam se poput zarobljene životinje i nisam mogla normalno da dišem. Pomislila sam kako bi sve bilo lakše kad bih jednostavno skočila', ispričala je manekenka za "People" i dodala da su joj doktori spasili život.

Izmislio supermodele, spavao sa maloletnicama: Žizel Bundšen je sebično čudovište, Hajdi Klum nemačka kobasica bez talenta! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs