pogledajte

Leonardo di Kaprio se ženi: Najpoželjniji neženja u Holivudu napokon upoznao pravu! (FOTO)

Šuška se kako je ovoga puta upoznao 'onu pravu'

Vip priča
10:59h Autor:
Leonardo di Kaprio se ženi: Najpoželjniji neženja u Holivudu napokon upoznao pravu! (FOTO)
Leonardo Di Kaprio, Foto: Profimedia

Holivudski glumac i miljenik žena, Leonardo Di Kaprio već je 8 meseci u vezi s 21-godišnjom Kamil Morone koja se bavi modelingom.

Određeni izvori stranih medija tvrde da je par u vezi znatno duže, a sada su krenula šuškanja kako će upravo ova mlada dama biti ta koja će s Leonardom stati pred oltar. Naime, izvor bliski glumcu rekao je kako on 'nikada nije toliko voleo neku ženu', a osim na brak, navodno je spreman i na decu. Iako je i pre Kamil Leo bio s mnogim atraktivnim ženama, poput Nine Agdal, Keli Rohrbah,Blejk Lajvli, Rijane, Žizel Bundšen i Bar Refaeli, izgleda da ga je kod ove 23 godine mlađe lepotice privuklo nešto više od izgleda.

foto: Profimedia

Inače, Kamila trenutno doživljava velike uspone u glumačkoj i manekenskoj karijeri. Takođe, s Presli Gerber i Majlsom Mekmilanom krasila je naslovnu stranicu časopisa "Act 1", a u januaru ove godine izašao je i film 'Never Goin' Back' u kojoj glumi devojku Džesi - tinejdžerku koja prekida školovanje i postaje konobarica.

foto: Profimedia

To nije njeno jedino pojavljivanje na velikom platnu. Osim u spomenutom filmu, Kamila je dobila ulogu i u filmu 'Death Wish' u kojem glumi sa slavnim Brusom Vilisom i Elisabet Šu.

Razvratan život Leonarda Di Kaprija: Jezivi skandali koje advokati decenijama zataškavaju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs