Šona Sekston

Proglašena glavnim krivcem za njegov novi pad: Plejbojeva zečica progovorila i otkrila pravu istinu o Benu Afleku! (FOTO)

Čini se kako je mladoj Plejboj zečici, 22-godišnjoj Šoni Sekston, dosadilo da je javno prozivaju i napadaju zbog njene navodne afere sa slavnim Oskarovcem, koji je nakon svega ponovo završio na rehabilitaciji zbog problema s alkoholom

Vip priča
10:45h Autor:
Proglašena glavnim krivcem za njegov novi pad: Plejbojeva zečica progovorila i otkrila pravu istinu o Benu Afleku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Zbog njene navodne afere s Benom Aflekom, 22-godišnja Šona Sekston, poznata ljubiteljima magazina Plejboj kao jedna od zvezdi sa stranica slavnog časopisa, našla se na meti obožavatelja slavnog glumca. Naime, upravo nju su optužili da je glavni krivac da je poznati Oskarovac ponovo utehu pronašao u alkoholu, zbog čega je još jednom završio na rehabilitaciji.

Vidno iznervirana mnogobrojnim napadima i optužbama, Šona se odlučila da se oglasi i to u komentarima na svom Instagram profilu. Naime, upravo je ispod jedne od fotografija ona označena kao glavni krivac za Aflekovu novu borbu s alkoholom, a komentatoru je Šona Sekston odgovorila:

'Neverovatno je i bizarno da nečije jadne odluke svaljujete na osobu koja nema nikakve veze s njima. Samo da se zna, nikada nisam pila u njegovoj blizini niti s njim', rekla je i nastavila:

'Imam neverovatno poštovanje prema ljudima koji su dovoljno odrasli da priznaju da trebaju da poprave neke stvari u svom životu. Ben je odrastao čovek. On sam za sebe donosi odluke, a optuživati 22-godišnjakinju da je zbog nje neko već treći put završio na rehabilitaciji je smešno.'

Podsetimo, 46-godišnji Ben Aflek prijavio se u rehabilitacijski centar "The Canyon at Peace Park" 22. avgusta, na nagovor i intervenciju njegove bivše supruge Dženifer Garner. Sa Šonom Sekston, koja samu sebe opisuje kao ljubiteljku viskija, prvi je put viđen samo šest dana ranije u slavnom restoranu Nobu.

3 godine nakon kraha braka pao dogovor: Ben Aflek i Dženifer Garner potpisuju papire za razvod čim glumac završi sa rehabilitacijom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs