pogledajte

Kira Najtli u Šanel haljini koja oduzima dah: Poznatoj glumici visoka moda baš leži! (FOTO)

Kira Najtli je jedna od najljepših žena u Holivudu, pa zato ne čudi činjenica da je lepa glumica bila u centru pažnje na "Paris Opera Ballet Gali" u sklopu Pariske nedelje mode. 33-godišnja zvezda 'Pirata s Kariba' plenila je poglede na crvenom tepihu, pojavivši se u društvu supruga, muzičara Džejmsa Rajtona.

Moda
Autor:
Kira Najtli u Šanel haljini koja oduzima dah: Poznatoj glumici visoka moda baš leži! (FOTO)
Foto: Profimedia

Holivudska lepotica Kira Najtli izgledala je spektakularno u raskošnoj Šanelovoj haljini iz "Haute Couture" kolekcije za 2017. godinu. Elegantna haljina maksi kroja sa šljokičastom postavom i nabranim gornjim delom, lepoj glumici pristajala je kao salivena, a glumica je, baš poput manekenke koja je kreaciju nosila na reviji, haljinu u struku začinila srebrnim kaišem i srebrnim sandalama na petu.

Kira Najtli u šik izdanju: Slavna glumica u smokingu! (FOTO)

foto: Profimedia

Jedini komad nakita za koji se glumica odlučila su decentne dijamantske minđuše, a s obzirom na to da haljina sama po sebi ima 'wow' efekat, glumica se vodila jednostavnošću kada je frizura u pitanju, odlučivši se za najobičniju nisku punđu.

Slavna lepotica i tri godine stariji muzičar razmenjivali su zaljubljene poglede na crvenom tepihu kao i prvog dana kada su se upoznali. Slavni par venčao se u maju 2013. u gradiću na jugu Francuske, a dve godine kasnije dobili su svoje prvo dete, ćerku Idi Najtli Rajton.

Glumica poznata po ulogama u filmovima 'Ponos i predrasude', 'Pokajanje', 'Pesma koja ljubav znači', 'Vojvotkinja' i brojnim drugima nedavno je izjavila kako je oduvek bila zahvalna na prilici da radi i nije želela da ikada bude okarakterisana kao 'teška' na filmskom setu.

Kira Najtli pokorila crveni tepih i gradske ulice: Atraktivna glumica prošetala 5 sjajnih kombinacija! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs