pogledajte

Nakon 11 godina otkriveno zašto se raspao brak Riz Viterpsun i Rajana Filipea: Ona je razlog! (FOTO)

Holivudski lepotan Rajan Filipe danas ima 44 godine, a njegova bivša supruga Riz Viterspun samo dve manje. Njihova ljubavna priča započela je u 90-im godinama, mnogi su smatrali da su stvoreni jedno za drugo, ali njihov brak ipak nije opstao. Glumački par godinama je ćutao ne želeći da otkrije zašto su se rastali, ali, nešto se ipak promenilo

Vip priča 21.09.2018. - 13:15h Autor: tportal.hr
Rajan Filipe i Riz Viterspun, Foto: Profimedia

Davne 1997. godine, na proslavi 21. rođendana najpoznatije 'plavuše s Harvarda', planule su ljubavne iskre između Riz Viterspun i dve godine starijeg Rajana Filipea.

 

'Ne znam šta je ušlo u mene, ali sećam se da sam mu rekla: 'Mislim da si ti moj rođendanski poklon'. On je to smatrao komplimentom, a meni je danas kada se toga setim neprijatno', rekla je samo godinu dana nakon upoznavanja Riz Viterspun.

 

Pokupili samo dobre gene: Pogledajte kako izgledaju deca Riz Viterspun! (FOTO)

foto: Profimedia

Upravo nekako u to doba par se verio, a pre nego što su ozakonili vezu, Riz je ostala trudna s njihovim prvim detetom. 1999. godine, samo tri mjeseca nakon premijere hit filma 'Okrutne namere', u kojem su oboje glumili, par se venčao na romatničnoj ceremoniji u Južnoj Karolini, a tri meseca kasnije dobili su ćerku Avu. Četiri godine nakon Ave rodio se i Dikon, a iako su bili par kojem su predviđali da će dočekati i starost zajedno, to se nije dogodilo.

 

Nakon osam godina braka, Riz i Rajan šokirali su sve izjavom da se rastaju. 2015. godine, u jednom od intevjua, Rajan Filipe rekao je kako su oboje bili premladi i kako su upravo njihove godine bile glavni krivac razvoda.

 

Serija Nevine laži dobija još jednu sezonu: Nikol Kidman i Riz Viterspun ponovo u igri! (VIDEO)

foto: Profimedia

'Mislim da su godine bile najveći problem. Kada smo započeli vezu, bili smo premladi, a sve to donelo je i mnogobrojne probleme, posebno jer smo oboje bili deo industrije', rekao je Rajan Filipe, dok je njegova bivša supruga 2017. izjavila:

foto: Profimedia

'Udala sam se kada sam imala 23 godine i pre nego što sam napunila 27, već sam imala dvoje dece. Ipak, ne bi promenila ništa što se desilo, iako sam ćerki otvoreno rekla da će samu sebe tek upoznati kada napuni 25.'

foto: Profimedia

Ipak, mnogi smatraju kako je glavni krivac njihovog razvoda bila njegova afera s kolegicom Ebi Korsniš, koju je započeo još 2006. godine, dok je bio u braku s Riz, i s kojom je prekinuo tek 2010. godine. Bilo kako bilo, Rajanove obožavateljske bile su srećne što mu brak nije potrajao, negde se duboko nadajući da bi možda one mogle biti njegove buduće odabranice.

 

Prava mala inspiracija za uređenje doma: Zavirili smo u kuću Riz Viterspun! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs