ŽENE OČAJNE

Tom Kruz uhvaćen u društvu ove plavuše: Nakon 6 godina ponovo ima devojku! (FOTO)

Prijatelji ili nešto više?

Vip priča
12:35h Autor:
Tom Kruz uhvaćen u društvu ove plavuše: Nakon 6 godina ponovo ima devojku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Holivudski glumac, Tom Kruz, viđen je kako u društvu nepoznate plavuše kako dolazi na set snimanja novog filma. Glumac je ranije ove godine slomio nogu pa se nakon oporavka vratio svojim poslovnim obavezama.

Misteriozna devojka gledala je celo vreme u pod i sakrivala se od fotografa, a on nije previše mario za paparacijima. Tom je prekinuo s glumicom Kejti Holms još pre šest godina pa se od tada nije povezivao ni s jednom drugom ženom. Njegova biša žena ipak je okrenula novi list u životu pa se upustila u ljubavnu vezu s Džejmijem Foksom.

Tom Kruz zaboravio ćerku: Odbija da je vidi već godinama!

foto: Profimedia

Inače, od kako se se rastali Tom nije video svoju 12-godišnju ćerku, a razlog tome je njegova vera. Naime, Tom Kruz je verovatno najpoznatiji član kontroverzne sajentološke crkve. Iako je mnogo puta izjavljivao kako mu je upravo sajentologija promenila život i pomogla u mnogim teškim situacijama, čini se kako mu je neke stvari u životu ipak oduzela.

Tom nije vidio ćerku već šest godina jer mu vera ne dozvoljava da održava kontakt s članovima porodice koji ne pripadaju crkvi. Tom i Kejti Holms bili su u braku od 2006. do 2012. godine tokom kojeg su dobili ćerku Suri. Izvor blizak Tomovoj porodici tvrdi, 'Bez obzira na sve, Suri i dalje voli svog oca, prirodno je da želi da bude uz njega. Suri je nekoliko put preklinjala oca da je poseti. Kako stvari stoje, bez uspeha.

Iscurele tajne sajentološke crkve: Travolta i Tom Kruz se ne podnose, Skarlet Johanson se izvukla za dlaku! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs