Obavezno pročitajte!

Iscurele tajne sajentološke crkve: Travolta i Tom Kruz se ne podnose, Skarlet Johanson se izvukla za dlaku! (FOTO)

Jedan od bivših članova Sajentološke crkve za Dejli Mejl ispričao je sve o tome kako se glumci Tom Kruz (55) i Džon Travolta (64) preziru. Njih dvojica su među najistaknutijim članovima sajentologije, ali nikada nisu bili u dobrim odnosima

Vip priča
09:14h
Iscurele tajne sajentološke crkve: Travolta i Tom Kruz se ne podnose, Skarlet Johanson se izvukla za dlaku! (FOTO)
Džon Travolta i Skarlet Johanson, Foto: Profimedia

Problem je u tome što je Travolta jedno vreme bio omiljeni član kulta njihovog vođe Dejvida Miskevidža.

"Pre nego što se Kruz pojavio, Travolta je bio njegov "omiljeni sin". Ali, brzo je primetio da dobija mnogo više pažnje nego on. Kad je Kruz dobio najvišu moguću počast u crkvi, Travolta je poludeo od ljubomore", kaže bivši član kulta Brendan Tige.

Jedna od najstrašnijih tajni koja intrigira javnost: 10 godina od nestanka supruge prvog čoveka Sajentologije! (FOTO)

Kruz je već neko vreme praktički druga osoba u Sajentološkoj crkvi, a Travolta nikad nije bio tako blizak s Miskevidžom.

"Nikad nije dobijao poklone od crkve kao što je hangar za avione. U zajednici nije tajna da se njih dvojica ne podnose. Čim Kruz nije pozvao Travoltu na venčanje s Kejti Holms sve je bilo jasno", rekao je Tige.

Kako je godinama bio visokorangirani član kulta, Tige, koji je izašao iz zajednice, jedno je vreme bio zadužen za Kruzovo osiguranje.

"U sajentološki centar dolazio je privatnim avionom, a znali smo da dolazi mesecima unapred. S njim su često bila njegova deca, Isabela i Konor, ali nikad ga nisam video s njima. Sajentologija je za njega uvek bila ispred svega, pa čak i porodice", ispričao je bivši član crkve, koji je redovno morao na izbeljivanje zuba jer su mu rekli da "mora da ima lep osmeh za Kruza".

Nakon 40 godina Elvisova Prisila izašla iz sajentologije: Dosta mi je, ne mogu više! (FOTO)

Kaže i da je istina da je vođa Miskevidž aktivno tražio devojku za Kruza, a jedna od onih koja se našla u užem krugu bila je glumica Skarlet Johansson (33).

"Nisu tražili sajentologa, ali to je morala da bude osoba koja može da se 'oblikuje', koju bi nagovorili da se pridruži crkvi. Istraživali su glumice i pevačice koje nemaju mrlje u prošlosti i koje nisu snimale seksi scene u filmovima. Mnogo se pričalo o Skarlet Johanson jer je bila prijateljica s članicom sajentologije Erikom Kristensen. Ali, kad je Skarlet odbila da bude s Tomom, Erika je prestala da razgovara s njom", rekao je Tige.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs