pogledajte

Crno-belo izdanje Šeron Stoun (60): Ona izgleda sve bolje i bolje! (FOTO)

Ako nas neko pita kako bismo voleli da izgledamo u sedmoj deceniji, onda bi nam Šeron Stoun bila prvi stilski i beauty pik!

Star look
Autor:
Crno-belo izdanje Šeron Stoun (60): Ona izgleda sve bolje i bolje! (FOTO)
Šeron Stoun, Foto: Profimedia

Dodela tv nagrada Emi zakazana je za 17. septembar, ali iskusna glumica Šeron Stoun već sada koristi priliku da što bolje predstavli svoj novi projekat, seriju "Mosaic" na "Deadline's Contenders" manifestaciji, piše Elle.rs.

U "DGA Theater-u" u Holivudu, Šeron (60) koja sa godinama izgleda sve bolje i bolje, opredelila se za crno-belu kombimaciju koji je naišao na sjajne reakcije modne publike. Asimetrični kombinezon sa jednom bretelom "podeljen" je po kosini na levi beli deo i desni koji je crne boje.

Strašna ispovest Šeron Stoun: Zbog bolesti tri godine nisam mogla da napišem svoje ime! (FOTO)

foto: Profimedia

Sama kreacija prati liniju tela, dok široke pantalone daju retro šmek 70-ih godina.

Zanimljivo, fanki komad je nadograđen, ne luksuznom obućom, nego pristupačnim sandalama sa cvetnim detaljima zelene i nebesko plave boje. Još jedan dokaz da je za odličan izgled samo potrebna istančana veština kombinovanja efektne garderobe i zanimljivih detalja što nam je Šeron objasnila!

I u beauty domenu, zvezda filma Niske strasti je demonstrirala svoju brilijantnost - piksi frizurica, nude make-up tonovi i zavodljivi osmeh, u kombinaciji sa monohromatskim izdanjem su bili pravi pogodak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs