pogledajte

Šeron Stoun konačno otvorila vrata svog doma: Poznata glumica uživa u luksuzu! (FOTO)

Kada ga je kupila pre 25 godina, dom Šeron Stoun u Los Anđelesu za glumicu je u bukvalnom smislu postao pravo utočište

Enterijer
Autor:
Šeron Stoun konačno otvorila vrata svog doma: Poznata glumica uživa u luksuzu! (FOTO)
Šeron Stoun, Foto: Profimedia

Kupovina spomenute nekretnine usledila je posle uloge u kultnom filmu "Niske strast" i velike popularnosti zbog koje se njen predhodni dom, skromno mesto s malo sigurnosti, nije pokazalo adekvatnim za beg od najvećih obožavatelja.

'Odjednom sam se suočila sa mnoštvom pomahnitalih fanova koji su pokušavali da uđu u moj dom", priseća se Šeron u martovskom izdanju magazina "Architectural Digest". Zbog navedenog i konstantne prisutnosti policije, od iste je zamoljena da spakuje kofere i odsedne u prvom hotelu pre pronalaska idealnog doma s odgovarajućom zaštitom od neželjenih posetitelja.

Na njenu sreću, pronašla je nekretninu koja se pokazala savršenim mestom za odmor, rad na filmskoj karijeri, osnivanje porodice i isticanje ljubavi prema dizajnu enterijera.

"U renoviranju doma sam sarađivala s mnogim restauratorima kako bi mu podarili teksturu i istorijski osećaj", objašnjava Šeron proces prilagođavanja doma koji je prilikom kupopvine još uvek bio u fazi izgradnje.

Šeron Stoun proslavila 60. rođendan: Zanimljive činjenice o najvećoj zavodnici u Holivudu! (FOTO)

"Postavili smo pločasti pod iz Agre u sobu s veš mašinom ispred predvorja, a u trpezariju smo postavili pod iz švajcarke palate. Takođe sam celi dom oplemenila arhitektonskim detaljima poput ograda i ukrasnih detalja na zidovima koji su bitni u stvaranju integriteta životnog prostora", otkriva Šeron.

Njen bliski prijatelj i dizajner enterijera Daglas Truesdejl, koji je Šeron nedavno pomogao u osvežavanju izgleda prostrane nekretnine, hvali glumičino oko za dizajn.

"Šeron je umetnik s velikim U. Bilo da je reč o glumi, bavljenju fotografijom il iuređenju enterijera, na sto uvek donosi neverovatnu energiju i kreativnost. Šeron upija svaku vizualnu informaciju koja dopire do nje, a svoju moć uvek zna da iskoristi".

Iako ne dele isti ukus, Šeron priznaje da se s Truesdejlom uvek dobro zabavlja. Zajedničkim snagama krenuli su u renoviranje njene kuće za goste i bazena, ali su ubrzo započeli dogovorili za potpuno preuređenje glavne rezidencije – proces koji je trebalo da traje četiri godine.

Vreli poljupci na plaži: Šeron Stoun se verila sa 19 godina mlađim dečkom!? (FOTO)

"Sarađivali smo iznenađujuće dobro zbog čega sam donela odluku da zajedničkim snagama obnovimo ostatak kuće. Ona ima svoj glas i kada smo počeli da shvatamo njen jezik, proces dizajniranja postao je mnogo lakši", priznaje glumica.

Šeron Stoun otkrila tajnu dobrog izgleda uoči svog 60. rođendana: Jedem kad god sam gladna! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs