Ušla u anale medicine

Samu sebe porodila carskim rezom: To je najsavršeniji trenutak u mom životu! (FOTO)

Na prvom porođaju 2012. godine joj se dogodila velika tragedija, pa je sada odlučila da se maksimalno uključi u dolazak svog deteta na svet, i to bukvalno

Trudnoća
12:43h Autor:
Samu sebe porodila carskim rezom: To je najsavršeniji trenutak u mom životu! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Emili Dajal (34), medicinska sestra i babica iz Kentakija u Americi, široko se nasmejala kada je iz svoje utrobe izvukla bebu. Podigla ju je s obe ruke i povikala kako je dobila ćerku. Želela je da bude uključena u rođenje svog trećeg deteta koliko god je to moguće, želela je da doživi rođenje svoje ćerke u potpunosti. Nije je omelo ni to što je morala da se porodi carskim rezom.

"Bio je to jedan od najsavršenijih trenutaka u mom životu. Sama sam izvukla svoju bebu", rekla je Emili.

Ali, nisu sve njene trudnoće bile tako idilične. Velika tragedija dogodila se njoj i suprugu Danijelu 2012. godine kada je rodila prvo dete, sina Grejsona. Lekari su odmah videli da nešto nije u redu.

Bebina dijafragma se nije sasvim razvila, a jetra i creva su zauzimala previše prostora u šupljini grudnog koša, pa ni pluća nisu mogla normalno da se razviju. Dečaka su odmah operisali, ali njegovo sićušno telo nije izdržalo sve te traume, i umro je deset dana kasnije, prenosi Dejli mejl.

Ćerku Elu rodila je pre četiri godine carskim rezom. Na sreću, sve je prošlo u najboljem redu, a devojčica je na svet došla sasvim zdrava. Međutim, Emili je tokom porođaja osećala jaku mučninu, pa nije mogla u potpunosti da uživa u rađanju svog deteta.

Najmlađa majka Evrope rodila ćerku sa 12 godina: Preživela horor, sada ima samo jednu želju! (VIDEO)

Kada je saznala da je na putu treće dete, Emili je odlučila da će u dolasku ove bebe na svet uživati maksimalno, želela je da doživi tu lepotu rađanja deteta. Znala je da će morati na carski rez. Pred sam porođaj, sterilisala je ruke kao što to rade i lekari i na njih navukla hirurške rukavice. Legla je na sto, a hirurg ju je rasekao.

Kaže da je adrenalin rastao u njoj dok je čekala svoj trenutak. Uhvatila je bebu i izvukla je.

"U isto vreme sam bila u šoku i osećala strahopoštovanje. Nisam razmišljala o tome da mi je stomak širom otvoren. Rekla sam O moj Bože, devojčica je", prisetila se Emili trenutka koji neće zaboraviti dok je živa.

Fotograf Sara Hil bila je zadužena za hvatanje svakog trenutka kamerom, i otkriva da je bila u pozitivnom šoku.

"Bio je to jedan od najboljih dana koje sam imala u životu, nakon rođenja mojih sinova. Ona je na svet donela mog sina i biti uz nju dok na svet donosi svoju ćerku, bilo je neverovatno. Nešto neopisivo je svedočiti novom životu koji dolazi na ovaj svet, ali kada vidite majku koja je to učinila kao Emili, to je neopisivo", rekla je Sara.

Ovo je najmlađa majka na svetu: Misterija koja ne može da se reši već 80 godina! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs