Da ne poverujete

Jedne noći je probudili užasni bolovi u stomaku: Odjurila u bolnicu, lekari je šokirali nalazima! (FOTO)

Kada je u bolnici čula da lekar traži babicu, bila je totalno zbunjena. Rekla mu je da je to greška, da nikako ne može da bude trudna

Medicina
18:12h Autor:
Jedne noći je probudili užasni bolovi u stomaku: Odjurila u bolnicu, lekari je šokirali nalazima! (FOTO)
Foto: Profimedia

Šarlot Tomson (21) iz Njukasla u Velikoj Britaniji šokirala se kada je rodila dete za koje, tvrdi, nije ni znala da raste u njoj. Do poslednjeg dana je nosila odeću veličine 36 i imala normalnu menstruaciju - svaki mesec.

Kaže da se probudila jedne noći s bolovima u stomaku, ali ih je povezala s menstrualnim bolovima. Međutim, postajali su sve jači i češći, pa je odjurila u bolnicu. Lekari su joj rekli da ima trudove i ubrzo nakon toga, dva, tri sata kasnije, rodila je zdravu ćerku tešku oko 2,7 kilograma. Dala joj je ime Moli.

Trudna mama legla da odmori: Kada se probudila, doživela je šok! (VIDEO)

Šarlot je inače medicinska sestra u vrtiću i kaže da je bila van sebe od šoka, prenosi britanski Metro.

"Stomak mi je bio potpurno ravan, a menstruacija uredna. Nisam znala da sam trudna sve dok se nisam porodila. Bio je to strašan šok za mene. Bilo me je nekako strah što sam postala majka po prvi put, a da nije bilo nikakvih naznaka da će se to dogoditi", ispričala je.

Nakon prvobitnog šoka počela je da oseća sve veću sreću što je dobila dete. Kaže da svoju ćerku ne bi menjala ni za šta na svetu.

Majka petoro dece opet zatrudnela: Za šok koji je usledio niko nije bio spreman! (VIDEO)

foto: Profimedia

To se dogodilo u novembru 2015. godine. Živela je klasičnim mladalačkim životom, odlazila je na žurke svakog vikenda i oblačila uske haljine. Primetila je da se ugojila nešto manje od kilograma i po. Bila je i pospanija nego inače, ali pripisivala je to izlascima. Kaže da je i dalje normalno mogla da nosi svu odeću, pa je mali višak kilograma ignorisala.

Kasnije tog meseca probudila se u agoniji usred noći, oko 2.30. Popila je tabletu protiv bolova i nadala se da će bolovi nestati. Međutim, postajali su sve nepodnošljiviji.

"Sat vremena kasnije osetila sam kao da ću da povratim, pa sam odjurila u kupatilo. Tada sam primetila da su mi gaćice pune krvi. Menstruacija mi se upravo završila, bila sam prestravljena. Znala sam da nešto nije u redu. Uzela sam taksi i odjurila u bolnicu", prisetila se.

Žena (42) čekala trojke: Od 3 doktorove reči svi su zanemeli! (VIDEO)

foto: Profimedia

Kada je u bolnici čula da lekar traži babicu, bila je totalno zbunjena. Rekla mu je da je to greška, da nikako ne može da bude trudna. Nešto kasnije su uradili ultrazvuk i sve je postalo kristalno jasno - s ekrana ih je gledala beba koja je odlučila da dođe na svet.

Šarlot je bila trudna devet meseci. Svašta joj je, kaže, tada prolazilo kroz glavu. Razmišljala je kako nema ni jedan deo opreme za bebu, šta će roditelji reći kada saznaju...

Medicinska sestra je pozvala njene roditelje, a oni su bili uvereni da je trudna nekoliko meseci i verovatno ima spontani pobačaj.

"Počela sam da plačem kada sam ih videla. Ponavljala sam im kako nisam znala da sam trudna. Bili su mi velika podrška. Zapravo, bili su jako uzbuđeni što će postali baka i deda", priča Šarlot.

Druga trudnoća joj je bila izuzetno teška: Ultrazvuk otkrio neverovatnu istinu o njenom stanju! (VIDEO)

foto: Profimedia

Beba se rodila potpuno zdrava iako je Šarlot pila alkohol tokom trudnoće. Lekari su joj objasnili da joj je stomak ostao relativno ravan jer se dete uvuklo pod njena rebra. Dva dana nakon porođaja, pustili su mladu majku i njenu bebu iz bolnice.

Devojčicu sada vodi sa sobom u vrtić u kojem radi tako da puno vremena provode zajedno. Njen tata je Šarlotin bivši dečko, a nije otkrila da li on zna za dete ili ne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs