Život piše romane

Porađala se preko 40 sati: Doktorka zanemela kada ju je pregledala! (FOTO, VIDEO)

Ni ona, ni njen suprug nisu očekivali ovakvo iznenađenje

Porodica 14.01.2018. - 18:53h Autor: virealno.com
Foto: Facebook / nfbotma

Postoji mnogo načina da voljenim osobama kažete da očekujete bebu, a kada je Metju Cajzemer dobio majicu sa natpisom "Najbolji tata na svetu" znao je da će se njegov život zauvek promeniti.

 

Poklon je dobio od svoje žene Nikol koja je konačno ostala trudna, ali ni jedno ni drugo nisu znali koliko će se njihovi životi promeniti.

Verovali su da bi trudnoća trebalo da protiče prirodno, uz par poseta doktorima i neke lekove. Odbili su da urade ultrazvuk. Nikol je htela da se porodi kod kuće uz pomoć babice.

 

Kako je Nikol bila tek u 36. sedmici trudnoće, par je bio prisiljen da ode u bolnicu kada je krenuo porođaj. Metju ju je odvezao u bolnicu u Mičigenu. Grad je bio pogođen jakom snežnom olujom, pa je Metju prvo morao da očisti prilaz kući, a zatim da krene na put od 2 sata do bolnice.

 

Mama zatrudnela 4. put: Beba na rođenju priredila svima šok života! (VIDEO)

U bolnicu su stigli u petak u 4 sata ujutro, a trudovi su se nastavili tokom cele subote. Tada je Niko odlučila da promeni ideju o porođaju bez lekova.

 

Prošlo je 30 sati od početka trudova, a Nikol je bila u bolovima i jedva je disala. Nakon konsultacije sa doktorima, Nikol je primila malu dozu pitocina što joj je pomoglo pri trudovima. Posle 4 sata borbe, Nikol je primila epiduralnu injekciju da joj smiri bolove.

 

48 sati nakon pucanja vodenjaka, na svet je konačno stigla njihova beba po imenu Blejkli Fejt. Doktorka Mega Forši je bila spremna da ukloni posteljicu kada je osetila još jednu glavu. Sat vremena nakon rođenja ćerke, na svet je stigao i njihov sin Kejd Metju.

Niko u sobi, čak ni sami roditelji nisu bili spremni na blizance. Ponosni i šokirani roditelji su shvatili da se sve neće odvijati baš onako kako su planirali.

 

Lekari zanemeli u porođajnoj sali: Ovakvo čudo niko nije očekivao! (FOTO, VIDEO)

Takođe su shvatili da će im biti potrebna još jedna kolevka, još jedan krevetić i još jedno sedište za automobil. Oni tvrde da im je drago što su kroz trudnoću prošli sasvim prirodno, ali takođe da su doneli pravu odluku za upotrebu lekova onda kada je trebalo.

 

Doktorka Megan koja je radila porođaj tvrdi da nikada pre nije videla nešto slično i da nikada neće zaboraviti ovaj par i ove dve bebe. Možemo samo zamisliti osećanja i misli Metjua i Nikol. Obe bebe sada polako rastu i dobro osećaju, a mi im želimo sve najbolje u životu i puno sreće.

 

Par unajmio surogat majku: Zanemeli su kada su videli prvi ultrazvuk! (VIDEO)

 

Pogledajte reakciju prijatelja i rodbine kada su saznali za iznenađenje nakon porođaja:

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...