Čudo koje niko nije očekivao

Žena (42) čekala trojke: Od 3 doktorove reči svi su zanemeli! (VIDEO)

Bili su upoznati sa tim da trudnoća u tim godinama može da ima velike medicinske komplikacije. Ali oni su ipak počeli da pripremaju sve do najsitnijih detalja

Porodica
20:49h Autor:
Žena (42) čekala trojke: Od 3 doktorove reči svi su zanemeli! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Newsy Weird Stuff

Činilo se nemoguće, ali život nas uvek može iznenaditi. Kimberli Fjugejt je ostala trudna sa trojkama.

Ona je već imala ćerku od 10 godina i nije ni planirala niti verovala da može ponovo da ostane trudna, ali ultrazvuk je pokazao drugačije. Da sve bude još neverovatnije, doktor joj je objasnio da su trojke jednojajčane.

To nije bilo poslednje iznenađenje za Kimberli i njenog supruga Krega. Devet meseci kasnije došlo je najveće iznenađenje, nešto što čak ni doktori nisu mogli da objasne.

Bili su upoznati sa tim da trudnoća u tim godinama može da ima velike medicinske komplikacije. Ali oni su ipak počeli da pripremaju sve do najsitnijih detalja. Preselili su se u veći dom i sve pripremili za dolazak tri nova člana porodice.

Očekivali normalnu trudnoću: Lekari uradili ultrazvuk i ostali šokirani! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Newsy Weird Stuff

Devet meseci kasnije bilo je vreme da bebe dođu na svet. Trudovi su započeli rano tog dana i nakon nekoliko sati Kimberli je imala svoje tri male bebe u naručju. To je bilo čudo. Ali ono na šta niko nije bio spreman je da tu nije bio kraj. Odjednom je doktor zagalamio i rekao: "Vidim još nogu".

Svi su uzdahnuli.

Kimberli i Kreg nisu išli kući sa trojkama, nego sa četvorkama. Niko to nije očekivao, čak ni doktor. Jedna od beba koja je takođe bila identična, skrivala se iza sestre za vreme ultrazvuka.

"Najsrećnija sam majka na svetu", rekla je Kimberli.

Majka nosila trojke: Otišla na pregled, ultrazvuk zapanjio lekare! (VIDEO)

Bebe su ostale u bolnici još nekoliko meseci, jer su sve bile nerazvijene, ali ubrzo im je bilo dozvoljeno da idu kući. Sada žive srećno sa mamom, tatom i starijom sestrom.

"Ne mogu da zamislim život bez svoje dece. Donele su toliko sreće ne samo u moj život, nego i moje porodice i cele zajednice. Čitav su moj svet", kaže Kimberli.

Pogledajte video da saznate još više o ovom čudu.

Lekari zanemeli u porođajnoj sali: Ovakvo čudo niko nije očekivao! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs