Stravično

Sin se uplakan vratio iz škole: Majka pomislila da je zlostavljan, istina je prenerazila! (VIDEO)

Kada je saznala o čemu se radi, to je bilo više nego što je ona mogla da podnese

Porodica
19:59h Autor:
Sin se uplakan vratio iz škole: Majka pomislila da je zlostavljan, istina je prenerazila! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / TheLeakSource

Kada ste roditelji teško je gledati suze vašeg deteta, pogotovo iz nepoznatog razloga. To može da se objasni ako je dete palo ili se udarilo. Razumljivo je i ako se boji nečega kao što je mrak, glasni zvuk i slično. Ali šta ako je dete poslato iz škole kući ranije i to uplakano?

Prvo ćete posumnjati da je možda zlostavljano od strane nekog drugog deteta. To se desilo majci Keliši kada se njen 4-godišnji sin Kelon vratio iz vrtića ranije, pa je zbog tolikog plača počeo da povraća. Majka je znala da nešto nije u redu jer on nije bio bolestan. Kada je saznala o čemu se radi, to je bilo više nego što je ona mogla da podnese.

Čuo je plač iz komšijine kuće: Ovakav prizor nije očekivao! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / TheLeakSource

Nakon izvesnog vremena sin joj je rekao da je imao problema zbog toga što se smejao na času. Obično je disciplinska mera da nakratko izađu iz učionice, što su njegova učiteljica i pomoćnik jako dobro znali. Oni su ipak odlučili da naprave mnogo "kreativniju" kaznu koja je inspirisana knjigom "The After-School Monster", o maloj devojčici koja u svom ormaru nakon što se vrati iz škole pronađe ogromno čudovište. Jedini način da ga pobedi jeste da mu pokaže koliko je zaista hrabra.

Kelon je objasnio svojoj majci da je on zbog smejanja na času bio zaključan u ormaru. Sem toga, učiteljica mu je rekla da to nije obični ormar i da se u njemu nalazi čudovište, što je njega prestravilo kao i njegove drugove iz razreda, a neki od njih su takođe za kaznu vreme provodili u tom ormaru.

Kada shvatite da su deca koja su kažnjena na ovaj način uzrasta između 3 i 4 godine, onda razumete koliko je stvar ozbiljna. Nijedno dete ne bi trebalo da pretrpi psihološki stres kao što se to desilo Kelonu i njegovim drugarima iz razreda.

Zdravo dete se probudilo paralizovano: Očajna majka se šokirala kada je saznala uzrok! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs