Dobro obratite pažnju

Zdravo dete se probudilo paralizovano: Očajna majka se šokirala kada je saznala uzrok! (FOTO)

Majka Džesika Grifin sada apeluje na sve roditelje, kako njihova deca na bi prošla kroz agoniju njene petogodišnje ćerke

Vaše dete & vi 12.06.2018. - 18:04h Autor: vecernji.hr
Foto: Printscreen Facebook / jessica.l.durham.5

Majka Džesika Grifin iz američke savezne države Misisipi upozorila je roditelje na stresnu situaciju koju je doživela sa svojom petogodišnjom ćerkom nakon što ju je ugrizao krpelj.

 

Devojčicu je prošle sreduemajka budila za školu, ali ona nije mogla da pomeri noge. Mislila je da su joj noge samo utrnule, a onda je primetila da petogodišnjakinja jedva govori. Počela je da je pregleda, pa je na glavi pronašla krpelja. Majka je s ćerkom odmah odjurila u urgentni centar gde su lekari ustanovili da je devojčica paralizovana zbog krpelja. Paralizu prouzrokuje neurotoksin koji se nalazi u insektu.

 

Simptomi i posledice lajmske bolesti: Šta ako vas ujede zaražen krpelj!

Kako bi upozorila roditelje na opasnosti od krpelja, Džesika je podelila priču javno na Fejsbuku i apelovala na roditelje da pregledaju svoju decu. Veče pre devojčica se ponašala potpuno normalno, bili su napolju, majka ju je okupala i oprala joj kosu, ali nije primetilaa krpelja. Problem je nastao ujutru kad je trebalo da se probudi za školu.

 

Bio je mlad i jak sportista: Zbog onog što je pojeo iz bašte sada je invalid! (VIDEO)

"Počela sam da je češljam i vezujem joj rep kad sam primetila da jedva govori. Kad sam joj podigla kosu, ugledala sam krpelja. Odmah sam nazvala supruga koji je u Iraku. Rekao mi je da krpelja stavim u kesicu i odmah odem u urgentni, što sam i učinila", ispričala je majka.

Devojčica je zadržana u bolnici na posmatranju, a lekari su objasnili da će početi da se oporavlja nakon 12 do 24 sata, a tako je i bilo.

 

Umrla je nekoliko puta dok su je spasavali: Nedeljama sam bila u komi, ovo želim da svi znaju! (VIDEO)

"Molim vas, pregledajte svoju decu i proverite da li imaju krpelje", apelovala je majka.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...