Tuga do neba

Devojčica svojoj mami na samrti napisala pesmu: Od njenih reči svi su zaplakali! (FOTO)

Pesmu je napisala u svojoj sobi nakon što su lekari njenoj mami (35) rekli da ima neizlečivi rak grlića materice

Porodica
21:44h Autor:
Devojčica svojoj mami na samrti napisala pesmu: Od njenih reči svi su zaplakali! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook / Kiera Walsh Official

Hrabra učenica iz južnog Velsa za svoju majku s terminalnim rakom napisala je dirljivu pesmu i otpevala je, a sada je prodaje na CD-u kako bi, pazite sad, svojoj tetki finansijski pomogla da dođe kući iz Australije da bi bila sa svojom bolesnom sestrom. Kira Volš (11) je pesmu napisala u svojoj sobi nakon što su lekari njenoj mami Keri Grifits (35) rekli da ima neizlečivi rak grlića materice.

Pesmom rasplakala mnoge

Stihovi, koji vas neće ostaviti ravnodušnima, idu ovako: "Sedim ovde u svojoj sobi i trudim se da ne plačem. Govorim sama sebi da obrišem te suze i ispravim se. Izgradi se iznova, izgradi se! Vidim u tvojim očima, svaki je dan nova unutrašnja borba, od koje jednostavno ne možeš pobeći."

Dirljiva tajna poznate glumice (53): Usvojila još jedno dete kao samohrana majka! (FOTO)

Devojčica je svoju pesmu izvela pred prijateljima iz dramske sekcije, pa je rasplakala i njih i nastavnike. Tako je nastala ideja o tome da se pesma snimi u studiju kako bi se prikupila novčana sredstva za njenu bolesnu majku. Pesma se zove "Build Yourself"i u prodaji je na CD-u. Malena Kira je pre početka prodaje već bila primila 170 narudžbina za samo četiri dana.

Ponosna majka

Divna devojčica je objasnila kako je odlučila da napiše pesmu.

"Bila sam prilično uzrujana zbog svoje mame i njene bolesti, a bilo mi je i dosadno pa sam počela da pišem pesmu", rekla je za Daily Mail.

Novčanim sredstvima Kira će da pomogne svojoj tetki, koja živi u Australiji da dođe kući u Veliku Britaniju i da nakon sedam godina ponovo vidi sestru. Majka Keri je vrlo dirnuta potezom svoje mezimice, uz koju ima još dvoje dece od tri i devet godina.

Majka počela da peva bolesnom sinu: Od ovog snimka bi i kamen zaplakao! (VIDEO)

"Gledajući nju kako to radi dobila sam novu snagu i sad znam da ovo nije kraj svega. Nikad pre nisam videla svoju ćerku toliko ushićenu i ja sam vrlo uzbuđena zbog nje. Toliko sam zahvalna na svemu", rekla je Keri.

Majka autističnom sinu stavila diktafon u ranac: Mislila da ga deca maltretiraju, došlo joj da plače i vrišti kada je saznala istinu! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs