Nije ni pomislila na kobne posledice

UZNEMIRUJUĆE! Majka četvoro dece zbog male greške užasno nastradala: Sada upozorava sve žene na ovo! (VIDEO)

Upalila je auto, turirala motor, a zatim je podigla haubu. Nije imala pojma da jedna obična greška može tako da promeni njen život

Lifestyle
Autor:
Foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Pre nego što većina ljudi ode kod mehaničara, mnogi od njih pokušaju da reše probleme sa autom bez profesionalne pomoći. Misleći da sama može da reši situaciju, majka četvoro dece Ejlon Ejber odlučila je da upravo to uradi.

 

Policajac našao bebu u vrelom autu: Razbio prozor, pa shvatio pravu istinu! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Upalila je auto, turirala motor, a zatim je podigla haubu. Nije imala pojma da jedna obična greška može tako da promeni njen život. Sada Ejlon govori o tome šta joj se desilo i upozorava druge da obrate pažnju na stvari koje je ona previdela. Ovo je lekcija koju svi treba da zapamtimo.

foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Sve je počelo tako što je Ejlon primetila da ima problem. Nije imala viška novca da troši na skupe odlaske kod automehaničara, pa je otvorila haubu i zavirila unutra. U trenutku je njena glava povučena nadole i osetila je neviđeni bol. Naime, njenu dugu puštenu kosu povukao je kaiš sa jednog od motora ispod haube automobila i napravio joj užasne povrede na glavi.

 

Tinejdžeri pronašli slupan automobil: Pogledali unutra i odmah zvali policiju! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Njena deca su čula vrisak i plač, pa su izjurili iz auta da je spasu. Bez njihove brze reakcije, velika je šansa da bi Ejlon umrla od povreda. Odmah je završila u bolnici gde su joj doktori rekli da je napravila grešku koja je mogla da je košta života. O ovome uopšte nije ni mislila pre nego što je pogledala pod haubu – a to je toliko bezazlena stvar o kojoj želi da upozori druge žene pre nego što je prekasno.

 

Žena je primetila usamljenu devojčicu pored puta: Prizor iza nje je zapanjio! (VIDEO)

Sada Ejlon ide na brojne operacije i transplantacije kako bi joj pomogle da vrati nekadašnji izgled. Njena mala greška ju je koštala hiljade dolara kroz medicinske račune, njena deca su zamalo ostala bez svoje mame, a autu je trebalo još više popravki nakon toga.

 

Pogledajte i sami ovaj video da biste videli šta se desilo Ejlon i shvatite to kao veliko upozorenje, da ne biste i vi napravili ovu grešku. Ušteda nekoliko dolara nije vredna rizikovanja svog života.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...