Stravično

Studenti videli baku kako čekićem lupa po prozoru automobila: U sekundi shvatili jezivu istinu! (VIDEO)

Njeno ponašanje izgledalo jako čudno, pa kako su bili jako zbunjeni, odlučili su da joj priđu i vide šta ona zapravo radi

Lifestyle
Autor:
Studenti videli baku kako čekićem lupa po prozoru automobila: U sekundi shvatili jezivu istinu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Griffon Sports Insider

Kada su Džek Long i Šejn Simpson sa Misuri Vestern univerziteta zavrišili svoj trening, odlučili su da zajedno idu kući. Dok su napuštali kampus primetili su stariju ženu kako lupa čekićem po parkiranom automobilu.

Prvo su pomislili da je žena ostavila ključ u automobilu i tako ga zaključala, ali je njeno ponašanje izgledalo jako čudno za tako sitan problem. Kako su bili jako zbunjeni, odlučili su da joj priđu i vide šta ona zapravo radi.

Tinejdžeri pronašli slupan automobil: Pogledali unutra i odmah zvali policiju! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Griffon Sports Insider

Prošli su pored automobila i starije žene, za koju su kasnije saznali da se zove Tereza Gal. Kada ih je primetila odmah im je pritrčala držeći čekić u ruci i zatražila je pomoć. On je ostavila svoje ključeve u automobilu, ali tada je dodala da se u automobilu nalazi mala beba.

Ostavili otvoren automobil pun para: Beskućnik pokazao koliko smo nepošteni! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Griffon Sports Insider

Momci su odmah provirili u automobil i primetili dete. To je bio njen unuk i bio je zarobljen u vrelom automobilu. Dobio je toplotni udar iako je bio jako kratko u automobilu sam. Kada je primetila da je počeo da povraća i da gubi svest počela je da traži pomoć. Momci su odmah znali da moraju brzo da reaguju.

Pogledajte šta su ova dva igrača američkog fudbala uradila kako bi rešila problem u ovom videu:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs