Brza reakcija bila odlučujuća za njen spas

Poručnik primetio čudno ponašanje jedne učenice u školi: U sekundi shvatio jezivu istinu! (VIDEO)

Biti odgovoran za tuđi život nikada nije lak posao. Uvek morate da donosite brze odluke. Poručnik Rodžer Karon radi u jednoj američkoj srednjoj školi, a u njegovoj dužnosti je bilo da spase život 18-godišnje učenice

Lifestyle
22:51h Autor:
Poručnik primetio čudno ponašanje jedne učenice u školi: U sekundi shvatio jezivu istinu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / CBS New York

Bio je to običan dan u jednoj školi u Nju Džerziju. Poručnik Rodžer Karon, pripadnik školskog obezbeđenja, je hodao uobičajeno rutom i obilazio školske hodnike, ali nije znao da će se u tom trenutku njegov dan potpuno preokrenuti. Naišao je na tinejdžerku Saru koja se ponašala čudno.

foto: Printscreen Youtube / CBS New York

Karonu je izgledalo kao da je ona dezorijentisana. Brzo je hodala kroz hodnik, ali se sve vreme spoticala. Znao je da nešto nije u redu, pa joj je prišao. Kada joj se dovoljno približio, ona mu je dala znak da se guši.

U ustima je imala komad hrane, dok je žurila sa ručka nazad u razred, pa je pokušala da ga proguta. Komadić hrane je skrenuo u grlu i izazvao gušenje.

Policija otkrila kako da sebi spasite život: Čim uđete u hotelsku sobu, slikajte je, evo zašto!

foto: Printscreen Youtube / CBS New York

Kada je shvatila situaciju u kojoj se nalazi počela je da paniči. Kao i većina ljudi na početku je jako kašljala, ali je njen kašalj postajao sve slabiji. Pokazala je poručniku svoje grlo da bi shvatio o čemu se radi, a on je odmah krenuo u akciju. Izveo je Hajmlihov zahvat i nakon par pokušaja uspeo je da iz njenog grla ispadne komad pomfrita.

Sara je nakon toga rekla da je Karon heroj, bila je svesna da je situacija mogla da se završi mnogo gore da nije bilo njegove brze reakcije.

Pogledajte i sami ovaj zastrašujući trenutak u videu u prilogu:

Istina o oživljavanju: Lekari otkrivaju strašne tajne koje morate da znate!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs