Delovala je beživotno

Policajac našao bebu u vrelom autu: Razbio prozor, pa shvatio pravu istinu! (VIDEO)

Primio je poziv o bebi koja je ostavljena u autu, ali nije mogao da zamisli šta će se dogoditi
Lifestyle
21:06h Autor:
Foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Vrlo često se dešava da roditelji ostavljaju decu u vrućim automobilima dok idu u šoping, što može dovesti do toplotnog udara, nesvestice, pa čak i smrti dece.

 

Jedan policajac iz Nju Hempšira je primio poziv o bebi koja je ostavljena u autu, ali nije mogao da zamisli šta će se dogoditi. Čim je došao, video je bebu umotanu u ćebence sa stopalima koja vire kroz prozor auta. Razbio je staklo da spasi bebu.

 

U zaključanom automobilu našli smrznutu baku: Istina ih šokirala! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / Inside Edition
Foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Izvukao je bebu iz auta. Igledala je jako loše i mislio je da je već mrtva. Izgledala je beživotno i bila je bleda, sa čudnom bojom kože. Ubrzo je počeo reanimaciju, pa je hitna stigla do njih. Tada je policajac shvatio da nešto nije u redu. To uopšte nije bila beba, nego lutka koja izgleda identično kao dete.

 

Lutkina vlasnica se ubrzo vratila iz šopinga i pronašla razbijen prozor i gužvu oko njene lutke od 2.000 dolara, koju zove Enzli. Ona poseduje oko 40 ovakvih lutki kako bi se izborila sa smrću njenog sina. Kaže da se svi drugačije nose sa gubicima u svom životu.

 

Žena je primetila usamljenu devojčicu pored puta: Prizor iza nje je zapanjio! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / Inside Edition
Foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Policajca je bilo stid kada je shvatio da je pokušao da spasi lutku, ali kaže kako se ne kaje i da mu je laknulo kada je shvatio da to u stvari nije pravo dete. Rekao je da nikada ne bi pomislio da je to lutka, i da ne bi ništa promenio u svom postupku. Policija je platila 300 dolara odštete za razbijeno staklo. Ovo je jako neobična priča, ali bitno je da niko nije povređen. Ako posedujete ovakvu lutku, policija savetuje da je ostavite u gepeku ili da je nosite sa sobom, zbog očiglednih razloga.

 

Devojčica (3) je 11 dana bila izgubljena u šumi: Kad vidite ko je bio sa njom, zanemećete! (VIDEO)

 

Pogledajte video o ovom incidentu:

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...