Rođeni talenat

Mama pustila bebi omiljenu pesmu: Sinčić joj priredio šou za pamćenje! (VIDEO)

Dok je sigurno vezan u svom sedištu u autu, počeo je da pomera glavu u ritmu muzike. Mama je morala da snimi ovaj događaj i drago nam je što jeste

Vaše dete & vi 10.05.2018. - 14:18h Autor: virealno.com
Foto: Printscreen Youtube / Jamie Grumet

Kada se mama Džejmi Gramet vozila u autu sa svojom porodicom, odlučila je da im pusti neku muziku. Čim je na red došla pesma Lejdi Gage "Poker Face", njen sin je započeo sa nastupom. Ova pesma je snimljena 2008. godine, a bila je toliko popularna da je nominovana za Gremi nagradu kao pesma godine. Ima odličan ritam, što je primetio i Džejmin sin.

 

Beba počela prvi put da puzi: Pas njenim roditeljima priredio trenutak za pamćenje! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Jamie Grumet

Dok je sigurno vezan u svom sedištu u autu, počeo je da pomera glavu u ritmu muzike. Mama je morala da snimi ovaj događaj i drago nam je što jeste. Sviđa joj se svaka sekunda toga. Mališan pleše uz pesmu, dok ona peva. Ali kada počne njen uvod u refren, on ne može da se zaustavi.

 

Počinje da peva zajedno sa njom i čak nastavlja da peva i refren: "P p p poker face, p p p poker face." Možda nije toliko zainteresovan za pevanje svih stihova, ali uživa u refrenu. Čak pomera i gornji deo tela i pleše u sedištu dok peva. Gotovo 4 miliona ljudi je pogledalo ovaj urnebesni video i uživalo u njegovom nastupu u autu. Mama je postavila video uz natpis: "Lejdi Gaga – našli smo ti pratećei vokal". Morate i sami pogledati ovaj video:

 

Baki (90) unuk pustio omiljenu pesmu: A onda je nastao haos! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...