Zajednička pustolovina roditelja i mališana

Upoznavanje životinjskog carstva našim klincima je uvek posebna tema prilikom otkrivanja sveta koji ih okružuje

Porodica
Autor:
Zajednička pustolovina roditelja i mališana
Foto: Promo

Naši mališani nova znanja najbolje prihvate kroz igru i zabavu. Iz rubrike 1000 zašto 1000 zato, uvek dolaze zanimljiva pitanja. Zašto paukovi pletu mrežu? Kako od male gusenice nastane divan šareni leptir? Zašto je baš lav kralj svih životinja i gde on stanuje? Zašto nam ptice selice, kad prođe zima, dolaze sa juga?

Upoznavanje životinjskog carstva našim klincima je uvek posebna tema prilikom otkrivanja sveta koji ih okružuje. Ovog proleća će vam u odgovorima pomoći neXt Bući Bući sokovi jer vas i vašu decu vode u nezaboravnu avanturu u kojoj ćete zajednički otkrivati bogatstvo životinjskog carstva. Uz kupljeni promo paket od 5 neXt Bući Bući sokova dobijate na poklon album za sličice „Put oko sveta“ i tada putovanje počinje. Sličice životinjskog carstva koje ćete sakupljati sa vašim klincima možete pronaći, po jednu na svakom pojedinačnom promo pakovanju neXt Bući Bući 0.2l u svim većim prodajnim objektima širom zemlje.

foto: Promo

Uz album za sličice „Put oko sveta“ vaši klinci će uz vašu pomoć i na veoma zabavan način naučiti gde živi zmijski car, te da ih carski pingvini čekaju na krajnjem jugu planete, na Antarktiku. Papagaji živopisnih boja će ih upoznati sa tropskim kišnim prašumama, dok će u bambusovim šumama Kine moći da pronađu stidljive pande. Kada se budu otisnuli na pučinu društvo će im praviti ogromni kitovi, dok će u dubini okeana otkriti egzotične ribice. Sakupljanje sličica za album „Put oko sveta“ sigurno će i vas vratiti u detinjstvo, te ćete sa svojim mališanima podeliti i neke od starih uspomena, na vreme kada ste žurili da sa ostalim vršnjacima razmenjujete sličice i takmičite se ko će prvi popuniti ceo album. Neka ih svaka nova životinja inspiriše da saznaju još nešto interesantno o njoj, a vama roditeljima neka probudi maštu za pričanje nove priče koristeći upravo album kao izvor inspiracije. Nemojte propustiti da krenete u prolećnu pustolovinu uz neXt Bući Bući sokove i prepustite se avanturi sve do leta jer voće pokreće!

Svi neXt Bući Bući voćni sokovi učestvuju u promociji, dok detalje ove promocije možete pronaći na www.nextbucibuci.rs.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs