Oduzima dah

Mladi plesač izašao na binu: Publika u neverici pratila njegov nastup! (VIDEO)

Pokazao je da zna neverovatne plesne pokrete i da vlada scenom, a sudije u britanskoj verziji takmičenja "Ja imam talenat" su bile očarane

Zanimljivosti
Autor:
Mladi plesač izašao na binu: Publika u neverici pratila njegov nastup! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Britain's Got Talent

Širom sveta postoje milioni vrsta plesova i nikada nećete čuti za sve njih. Za sve ljude na svetu postoji barem jedna od ovih vrsta plesova koja ih tera da se pokrenu uz muziku i svima pokažu svoje plesne pokrete.

Mnogi ljudi plešu čisto radi zabave i radi vlastitog zadovoljstva. Takođe postoje i oni koji plešu kako bi zabavili ljude. Ovaj mladi momak je jedan od onih koji pripadaju drugoj grupi.

Počelo je kao običan ples mlade i oca: Svatovima priredili šou za pamćenje! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Britain's Got Talent

Šam Rejs ima 19 godina i odlučio je da se prijavi na šou "Britain’s Got Talent" i da očara sudije svojim plesnim pokretima koji nikada pre nisu viđeni. Izašao je na binu, a sudije su mu postavile par pitanja koje pitaju sve učesnike. On je spomenuo majku kao svoje najveće nadahnuće jer je ona ranije bila profesionalna plesačica.

Kada su mu rekli da krene sa nastupom, on nije gubio ni sekunde i odmah je krenuo sa svojom potpuno čudnom koreografijom. Pokazao je da zna neverovatne plesne pokrete i da vlada scenom, a sudije su bile očarane.

Pogledajte njegov nastup u ovome videu:

Baka (68) stidljivo izašla na binu: Nekoliko trenutaka kasnije počela da se skida i napravila potpuni haos! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs