Svaka im čast

Plesačice izašle na teren: Publika gledala u čudu šta sve rade! (VIDEO)

Publika ne može da sakrije svoje oduševljenje dok gledaju ovaj savršeni nastup

Zanimljivosti
15:51h Autor:
Plesačice izašle na teren: Publika gledala u čudu šta sve rade! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Miley Westervelt

Plesni tim "The Eastview Lightning" zasigurno zna kako da napravi fantastičnu uspomenu sa njihovim zadivljujućim plesnim pokretima. Kada ova grupa talentovanih učenica srednje škole izađe na podijum, odmah pridobiju publiku koja kliče i aplaudira.

U videu ispod, mlade devojke izađu na podijum i zauzmu svoj položaj na parketu u sali. Onog trenutka kada počne latino muzika, očaraju čitavu publiku na samom početku svog nastupa. Neverovatno je kako su tako sinhronizovane uprkos teškim plesnim pokretima. Publika ne može da sakrije svoje oduševljenje dok gledaju ovaj savršeni nastup.

Deka izveo baku na plesni podijum: A onda su napravili pravi spektakl! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Miley Westervelt

U trenutku kada mislite da ove dame ne mogu da nadmaše svoje poslednje korake, one imaju još iznenađenja u rukavu. Sačekajte da vidite kraj njihovog nastupa. Ove devojke su sigurno uložile puno truda i timskog rada u ovaj kreativni i neverovatni nastup. Ono što je još bitnije je to da one izgledaju kao da se zaista zabavljaju dok rade ono što vole. Pogledajte i sami da bi ste videli zašto su toliko oduševili publiku:

Htela je da skloni devojčicu sa plesnog podijuma: Dete svima priredilo nezaboravan šou! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs