Otkrijte

Svi imamo pozitivnu i negativnu stranu: Horoskop otkriva koja će preovladati kod vas!

Čak i novčić ima dve strane, a isto tako je i sa svim ljudima. Svi mi imamo dva različita dela ličnosti u sebi, pozitivnu i negativnu

Zanimljivosti
Autor:
Svi imamo pozitivnu i negativnu stranu: Horoskop otkriva koja će preovladati kod vas!
Foto: Shutterstock

"Sve ima dve strane" izjava je koja važi u svim sferama života. Svetlo je nepotpuno bez tame, život nema vrednost u odsustvu smrti. Čak i novčić ima dve strane, a isto tako je i sa svim ljudima. Svi mi imamo dva različita dela ličnosti u sebi, pozitivnu i negativnu. Samo od nas zavisi kako ćemo i kada koju koristiti i koja će preovladati. Danas smo za vas pripremili pozitivnu i negativnu stranu svakog znaka.

Ovan

Ovan je živog duha sa ogromnom životnom energijom. Ovi ljudi su vrlo motivisani, uporni i strastveni, a svoj entuzijazam prenose i na okruženje. Oni ne znaju za predaju i nikad neće prestati da se prihvataju izazova. Ipak, ako zađemo dublje, možemo uočiti agresivnu i dominantnu stranu njihove ličnosti. Lako ih uznemire sitnice i imaju problem sa kontrolom besa; vrlo lako se mogu pretvoriti u strašnog viteza.

Bik

Bikovi veruju u stabilnosti duge veze. Žele da žive život u stabilnom okruženju. Vredan rad na svemu deo je njihove ličnosti. Vole rutinu i stabilnost i zato su odlični partneri za duge veze. Sve je u redu dok ne počnu da se ponašaju kao svoj znak. Mogu postati tvrdoglavi bikovi koji ne znaju za kompromis. Umeju da budu previše zahtevni i posesivni prema partneru, što može dovesti do mnogo problema.

One su kraljice horoskopa: Žene u ovom znaku su rođene dive i zrače gde god da se pojave!

foto: Shutterstock

Blizanci

U skladu sa svojim znakom, Blizanci zaista imaju dve ličnosti u jednom telu. Generalno ih vide kao otvorene i društvene ljude sa gomilom prijatelja. Uvek su spremni za nove avanture i nikad se ne stide ako su u društvu nepoznatih. Ipak, drugi blizanac u njihovoj duši potpuno je drugačiji. On je vrlo impulsivan i osećajan, i izlazi na površinu onda kada ste tužni ili depresivni.

Rak

Rakovi su vrlo lojalni, empatični i duboko posvećeni. Brinu o drugima, i svakome će biti rame za plakanje. Ipak, sami se neće otovoriti tako lako iako su odlični slušaoci. Ljubazni i osećajni, često su predmet poruge. Rakovi nemaju drugu stranu lica, ali njihovo jedno lice može ih uvaliti u mnoštvo problema. Lako postaju aknsiozni ili depresivni. Njima je samo potrebno da počnu da veruju u sebe i prekinu sa samoosuđivanjem.

Ako ste među ova 3 znaka, oprostite se od sreće u životu: Oni se bore na svim frontovima!

foto: Shutterstock

Lav

Lavovi su rođeni lideri i poznati su po tome da uvek ukradu svu pažnju. Lako preuzimaju konce u svoje ruke i završe naređujući drugima. Ambiciozni su, energetični i pouzdani. Ipak, imaju i drugo lice. Mogu biti sebični i sebi dovoljni. Iako su prijateljski raspoloženi po prirodi, nekad njihova društvenost deluje izveštačeno.

Devica

Device su jako inteligentne, analitične i logične. Često ih zovu u pomoć kada treba rešiti neki problem. Uradiće sve da pomognu drugima. Problem se javlja kada njihovo drugo lice izbije na površinu. Nekad svemu pristupaju preozbiljno i ovo stvara disharmoniju u grupi u kojoj su. Ne umeju da se ponašaju u skladu sa trenutkom i zato vrlo često pokvare atmosferu.

Nastavak pogledajte na sledećoj strani!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs