Ništa ne možete da sakrijete od njih

Za njih ste otvorena knjiga: Horoskopski znakovi sa najjačom intuicijom!

Devica - njen osetljivi želudac precizno najavljuje razvoj događaja, ali se njen razum prečesto meša i zbunjuje je

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Intuicija je sposobnost prikupljanja podataka iz stvarnosti bez korišćenja naučno priznatih čula vida, sluha, mirisa, ukusa, dodira i čula za ravnotežu, toplinu, vibraciju, bol itd. Kad nam intuicija nešto poručuje, osećamo to kao prolaznu slutnju, misao koja nas progoni, gušenje u grlu ili promenu u želucu.

 

Budući da se ona javlja nejasno i neredovno, često ne znamo šta da učinimo s njenim signalima ili je uopšte ne prepoznajemo. Neki horoskopski znakovi su u proseku obdareniji sposobnšću razumevanja poruka koje nam intuicija šalje, a na vrhu su znakovi vodenog elementa.

 

Ribe

 

Imate retku sposobnost čitanja tuđih osećanja i namera. Ne samo da znate šta drugi misle, nego možete završavati njihove rečenice pre njih. Ponekad želite da zatvorite kanal kojim primate informacije, jer one mogu biti ružne. U tim trenucima se bacite na vežbanje ili hobi da biste prebacili pažnju na nešto vedro.

 

Bog sunca, vetra ili prirode: Faraonski horoskop otkriva vaš karakter!

foto: Shutterstock

Rak

 

Vi ste Mesečevo dete, što znači da vam je intuicija najaktivnija dok spavate. U tom stanju primate vrlo žive i jasne slike koje prikazuju tuđa raspoloženja, želje i strahove. Intuicija vam je jaka i dok ste budni, ali se tada aktivno borite protiv nje jer vas opterećuje i sputava u delovanju.

 

Škorpija

 

Vaša intuicija je specijalizovana za loše vesti. Majstor ste za njušenje tuđih zlih namera, glupih poteza i incidenata. Malo će koji spletkaroš proći ispod vašeg radara. Vaš drugi veliki talent je razotkrivanje onih kojima se sviđate, koliko god se trudili to da sakrijete. Njušite tuđu pohotu kao policijski pas drogu i potom stupate u akciju - ili bežite, ako vam se neko ne sviđa.

 

Još intuitivnih znakova

 

Vodolija: češće od drugih povlači ispravan potez, ni ne znajući da mu u tome pomaže intuicija

 

Jarac: naslućuje nevolje i katastrofe, ali ne i dobre prilike

 

Devica: njen osetljivi želudac precizno najavljuje razvoj događaja, ali se njen razum prečesto meša i zbunjuje je

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs