Šta kaže za vas?

3 reči koje najbolje opisuju vaš horoskopski znak: Bik je pouzdan, Lav zavodljiv, a Vaga neodlučna!

Ribe se zbog svoje stidljivosti mogu učiniti pomalo hladnokrvnim. One su introvertne, što znači da ćete morati da se potrudite oko njih, ako želite da ih bolje upoznate

Zanimljivosti
12:36h Autor:
Foto: Shutterstock

Skloni smo da donosimo zaključke o nekome oslanjajući se na prvi utisak, a ponekad smo veoma nesvesni da samo za par prvih sekundi odlučimo da li bi sa nekim mogli da se sprijateljimo ili ne.

 

Astrolozi veruju da horoskopski znak može uticati na karakterne osobine svakog od nas, pa tako i na prvi utisak koji o nama stiču drugi.

 

Prema njihovom mišljenju svaki horoskopski znak mogao bi se opisati u samo 3 reči:

 

Ovan: snažan, samosvestan, impulsivan!

Ovan je pun energije i lako ga je primetiti kad hoda niz ulicu jer zrači vrlo snažno! Ovan tačno zna šta i kada nešto želi, zato ponekad može izgledati previše samouvereno i pomalo agresivno. Ne voli ljude koji ga pokušavaju kontrolisati i lako „eksplodira“ kada mu neko nameće svoje mišljenje.

 

Bog sunca, vetra ili prirode: Faraonski horoskop otkriva vaš karakter!

foto: Shutterstock

Bik: pouzdan, veran, lenj!

Bik je zemljani znak, koji čvrsto stoji na zemlji i spada u najpouzdanije horoskopske znakove! Oni su izrazito verni i brižni prijatelji. Bikovi imaju snažan karakter, ali su istovremeno vrlo nežni. Bikove ponekad smatraju lenjima jer ne žele preduzeti korake za ostvarivanje cilja dok nisu 100% sigurni u uspeh. To takođe znači da vole uvek i sve da isplaniraju i razmišljaju o svakom detalju.

 

Blizanci: luckasti, pametni, nepredvidivi!

Blizanci su pametni, ali ponekad ih smatraju pomalo luckastima! S ovim horoskopskim znakom možete razgovarati o raznim temama u kojima do izražaja dolazi njihova intelektualna snaga. Blizanci ne vole monotoniju, stoga stalno uče nove stvari. Okolinu može zbuniti to što su u jednom trenutku smireni, dok u drugom potpuno polude! No, to je ono što ih čini izrazito tajanstvenima i privlačnima.

 

Rak: nežan, intuitivan, brižan!

Rak je izrazito vezan za porodicu i pokazuje krajnju nežnost i brižnost. Najčešće ga kroz život vode intuicija i emocije. Rakovi vole brinuti o svojim prijateljima i članovima porodice. Retko kada se služe logikom, no tako najbolje funkcionišu. Ponekad ih smatraju hladnima, ali rakovi su zapravo vrlo osetljivi i emotivni.

 

Tibetanski horoskop otkriva sve: Drevna filozofija pokazuje kakvi ste na osnovu godine rođenja!

foto: Shutterstock

Lav: zavodljiv, otvoren, egocentričan!

Lav je definitivno kralj Zodijaka. On je harizmatičan, neustrašiv i jako iskren. Privlači mnoge ljude, a njegov veliki ego se može činiti pomalo napadnim. Lavovi su zabavni, razigrani i vole pomoći prijateljima u nevolji, uprkos tome što jako vole pažnju, pa se ponekad čini da su sebični!

 

Devica: znatiželjna, razdražljiva, praktična!

Devica je izrazito praktična, stoga joj ponekad nedostaje mašte. Ona je prijateljski nastrojena, društvena i čvrsto stoji na zemlji. Ima izuzetne analitičke sposobnosti i ne boji se da ih koristi. Voli postavljati mnogo pitanja, u želji da vas što bolje upozna! Device su znatiželjne, ali mogu biti itekako razdražljive kada stvari ne idu po planu.

 

Nastavak pogledajte na sledećoj strani!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...