Astrologija otkriva

Najsebičniji horoskopski znakovi: Ne prezaju ni od čega, sve grabe samo za sebe!

Svi smo mi ponekad malo sebični i nema ništa loše u tome, ali ako vam to često prebacuju, iako vi ne vidite nikakav povod za to, možda ne bi bilo loše da proverite šta zvezde kažu o tome

Zanimljivosti
18:44h Autor:
Najsebičniji horoskopski znakovi: Ne prezaju ni od čega, sve grabe samo za sebe!
Foto: Shutterstock

Nezgodna stvar s ovom osobinom je to što ljudi koji je češće pokazuju zbog svoje sebične prirode nisu u stanju da vide u čemu greše. Iz njihove perspektive problem je u svima ostalima, a ne u njima, pa nije loše ponekad promeniti perspektivu ili proširiti pogled informacijama spolja.

Možda će vam biti lakše da prihvatite to ako deo krivice možete da svalite na zvezde, a kad prihvatite ono što je u njima zapisano, lakše ćete se suočiti s problemom i pomoći sebi da vas ređe doživljavaju kao sebičnjaka.

Kod ovih pet znakova horoskopa sebičnost je izraženija nego kod ostalih.

Ovan

Kad shvati da nešto želi, Ovan će to jednostavno i uzeti. Nema tu ništa loše ako niste pritom jedan od najodlučnijih znakova koji sebe voli da stavlja na prvo mesto, kao što je slučaj s Ovnom. Ako se nađete u situaciji da na polici u prodavnici tokom zajedničke kupovine naletite na poslednji artikal koji je oboma na listi, pa makar to bila samo čokolada, od Ovna možete da očekujete bespoštednu borbu do poslednje kapi krvi kako bi to završilo u njegovim kolicima. Taman da ste to i želeli da kupite za njega, Ovan će razloge zašto to mora da završi u njegovim kolicima sipati iz rukava, pri čemu se neće libiti ni laganja.

Ovnovi, žrtvujte se ponekad. Shvatamo da mrzite tu nelagodu koju osećate kad niste na prvom mestu, ali to je sastavni deo života. Pustite i drugima da nekad ugrabe onaj najslađi, poslednji zalogaj.

Mesečni horoskop za april 2018: Blizancima uspeh na poslu, Vage će uživati u ljubavi!

foto: Shutterstock

Bik

Iako je Bik predstavnik stabilnosti i pouzdanosti, njegov nagon za sigurnošću često ga može odvesti u pohlepu i materijalizam. Osim toga, može postati preosetljiv, suviše emocionalan i preterano posesivan. Devojka rođena u ovom znaku svog dečka će da natera da joj kupi novi šešir za njeno vikend putovanje na sunčano ostrvo. Ista ta obrušiće se drvljem i kamenjem na devojku u čijim očima primeti žudnju dok gleda njenog dečka.

Bikovi, prestanite neprestano da tražite sve više i više. Pokušajte svoj odnos da gradite na onome što imate. I čemu ta agresivnost? To je samo vaše i nema potrebe da stalno to dokazujete.

Najprepotentniji horoskopski znakovi: Misle da su popili svu pamet ovog sveta!

foto: Shutterstock

Blizanci

Blizanci mogu da budu sjajni kad su predusretljivi i prilagodljivi, ali u stanju su da to naglavačke preokrenu i pre nego što shvatite šta vas je snašlo. Zbog svoje prevrtljivosti često ih smatraju ispraznima i površnima. Neka vas ne iznenadi ako se u telu Blizanca kog ste upravo dovezli na zabavu pojavi potpuno druga osoba. Ne budite u zabludi da je samo želela da vam učini vožnju ugodnijom jer svom okruženju Blizanci se prilagođavaju zbog svojih ličnih sebičnih pobuda.

Blizanci, morate da se potrudite da budete zadovoljni samim sobom. Nikoga nećete impresionirati svojim stvarčicama ili reputacijom. Ako neko "visi" s vama okolo, to je zato što mu se sviđate vi. Odbacite lažnu ličnost i pokušajte da se osećate udobno u svojoj koži.

Kakav prvi utisak ostavljate na druge: Vodolije su uobražene, Rakovi dosadni i glupavi!

foto: Shutterstock

Lav

Sve što vide Lavovi obično moraju i da imaju, pa ne iznenađuje što imaju veliku dozu sebičnosti. Neustrašivost Lava u borbi s preprekama koje mu se nađu na putu je izvrsna, ali kad ugleda nešto što želi, za sve ostale igra je završena. U očima Lavova njihovo ime je ispisano na sve do jednoj stvarčici koju žele, bez obzira na to da li je na toj stvarčici upisano još nečije ime.

Lavovi, prepustite nekad i drugima svetla reflektora. Ako želite da zadržite prijatelje, moraćete malo i da se žrtvujete.

Zakleti neprijatelji prema horoskopu: Znakovi koji se uopšte ne podnose!

foto: Shutterstock

Devica

Pedantne Device svojim oštrim okom će uočiti svaki nedostatak, neprimereno ponašanje ili radnju. Ova osobina pruža im izvrsnu mogućnost da porade na sebi, ali Device u tom slučaju imaju zamućen vid i prve su kad treba da kritikuju druge. Nije lako biti težak prema sebi, ali nije lako ni drugima kad ste teški i kritični prema njima. Osim toga, to što Device ne mogu da budu kritične prema sebi, ne znači da i drugi ne mogu.

Device, ako niko ne traži vaše mišljenje, prestanite da razmišljate o tome kako biste se vi nosili s određenim stvarima i pokušajte da osvestite da je onaj kome se obraćate potpuno različita osoba. Ostavite se kritika i pustite prijatelje da stvari koje se tiču njih rešavaju na svoj način.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs