Prema astrologiji

Horoskop nepogrešivo otkriva: Svi razlozi zbog kojih će vas neko ostaviti!

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku

Ljubav i zavođenje 20.10.2017. - 21:30h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Možda ne verujete horoskopu kad je u pitanju prognoza o ljubavi, zdravlju ili novcu, ali teško je poreći da svaki znak ima svoje prepoznatljive karakteristike. Među njima su i stvari koje će pripadnika određenog horoskopskog znaka dovesti do toga da vas ostavi - ovo su stvari koje najviše živciraju svaki znak.

Ovan - neenergičnost

Neki od nas vole da provedu dan u krevetu gledajući serije, a ako se takvi među nama nađu u vezi s Ovnom, čekaju nas problemi. Ovan ne podnosi lenčarenje i takvo ponašanje smatra izgubljenim vremenom.

Bik - nestrpljivost

Bikovi su temeljni i vole da izdvoje vremena za odluke, a ako ih požuruješ i imaju osećaj da su pod pritiskom, ukloniće te iz jednačine.

Blizanci - nekomunikativnost

Nedostatak komunikacije problematičan je u svakoj vezi, ali u vezi s Blizancima je jednostavno nedopustiv. Oni to ne gledaju samo kao nedostatak komunikacije, nego i nedostatak ljubavi.

 

Sudbina vas vezala: Ovi horoskopski znakovi su suđeni jedni drugima!

foto: Shutterstock

Rak - bezosećajnost

Emotivci kakvi jesu, Rakovi jednostavno ne podnose vezu s nekim ko ne pokazuje dovoljno emocija ili saosećanja. Osećaji ih hrane, a ako su u vezi gladni nečega što im je najvažnije, odlaze bez puno razmišljanja.

Lav - nezainteresovanost za izgled

Lavovi nisu površni, ali vole da izgledaju doterano. Ako su u vezi s nekim tko potpuno zanemaruje izgled, neće dugo izdržati.

Devica - površnost

Ako nemate sposobnost za vođenje dubokih, kompleksnih razgovora, a jedini interesi su vam gledanje televizije i trošenje novca, nećete dugo izdržati s Devicom.


Vaga - agresivnost

Vage su sklone izbegavanju konflikta, a ako su u vezi s nekim ko ga kontinuirano traži, počeće da traže nekog smirenijeg.

 

Škorpija - nepouzdanost

Ako Škorpiji obećate da ćete nešto uraditi, a onda to ne uradite, izgubićete njegovo poverenje. Nakon par neispunjenih obećanja, izgubićete i njega.

 

Osuđeni na večnu samoću: Ova 4 znaka nikad neće zasnovati porodicu!

foto: Shutterstock

Strelac - nesigurnost

Strelčevi su samouvereni i vrlo sigurni u sebe, a ako pored sebe imaju nekoga ko to nije, vrlo brzo gube interes jer žele nekog sličnog sebi.

Jarac - pretvaranje

Glumatanje nečega što nisi ne prolazi dobro kod većine znakova, ali Jarac će to shvatiti toliko ozbiljno da će hteti da te se reši istog trena kad shvati šta radiš.

Vodolija - nedostatak tolerancije

Vodolije su otvorene za sve i skloni puštanju drugih da žive onako kako žele. Zato će ti ovaj znak zameriti svaki pokušaj da nešto oceniš pogrešnim samo zato što se tebi ne sviđa.

Ribe - zloba

Niko ne voli zlobne ljude, a Ribe će na prvi znak takvog ponašanja otplivati u drugom smeru.

 

Veran i odan do kraja života: Jedini horoskopski znak koji vas nikad neće prevariti!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs