Astrologija savetuje

Godišnji horoskop za novac i posao: Lavovi, imaćete znatno bolju finansijsku situaciju!

Uštedite novac za godine koje su pred vama, ove godine možete osigurati finansijsku budućnost

Lifestyle 14.12.2017. - 11:10h Autor: tarot-horoskop.com
Foto: Shutterstock

KARIJERA

 

U godini koja je pred nama očekuje vas nekoliko padova, ali i uspona. Iako se nećete moći nositi sa baš svime što vam ona donese, ispunićete one kratkoročne planove. Isplanirajte buduću karijeru i počnite da radite na tome da do nje dođete, ali na način da se ne obazirete na one manje, dnevne prepreke.

 

Da biste projekte završili na vreme, moraćete da budete precizniji, više puta da redefinišete stvari i poradite na poslovnoj etici. Kako biste zadržali dobre i konstruktivne odnose sa kolegama i nadređenima, budite iskreni u svakom trenutku i pokažite interes za ono što njih muči ili smeta. U prvoj polovini godine bićete prilično zaposleni dok vam druga polovina donosi osećaj poslovne stabilnosti i optimizma.

 

FINANSIJE

 

Finansijska situacija ove godine će se znatno poboljšati. Iako ćete imati poneko smanjenje prihode, bićete u većini slučajeva sposobni da ispunite svoje želje. Ova je godina idealna za one od vas koji želite uštedeti nešto novca ili unovčiti neku od ranijih investicija. Uvek ćete imati dovoljno gotovine pri ruci. Nemojte prenagliti u donošenju odluka, umesto toga ostanite smireni i delujte samo kad ste potpuno sigurni i u sebe i u okolnosti.

 

Pripremite se na povremene nepredviđene troškove kojih će biti kroz čitavu godinu. Donosite mudre odluke i klonite se iskušenja da potrošite novac na nešto čime ćete sebi ugoditi jer vam takve stvari mogu lako istopiti ušteđevinu. Tu i tamo revidirajte budžet i nemojte pasti na emotivne turbulencije koje će uzrokovati vaši bližnji kada je u pitanju njihova finansijska situacija. Uštedite novac za godine koje su pred vama, ove godine možete osigurati finansijsku budućnost.

 

Privlače nesreću, siromaštvo i bolest: Rešite se što pre ovih kućnih navika!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs