Astrologija upozorava

Godišnji horoskop za novac i posao: Device, ne dozvolite da vam emocije vladaju finansijama!

Ova godina ne nosi preteranu sreću u finansijskom smislu

Lifestyle 14.12.2017. - 11:13h Autor: tarot-horoskop.com
Foto: Shutterstock

KARIJERA

 

Ove godine bićete više fokusirani na odnose sa ljudima i na ljubaznost na radnom mestu. Kroz godinu će većina vašeg uspeha, ali i kvalitet rada zaista i zavisiti od toga koliko se dobro slažete sa kolegama i nadređenima tako da ćete biti na pravom putu. Imate u sebi moć da budete autoritet, a ove je godine treba iskoristiti kako biste prikupili više znanja. Timski rad pomaže pri ostvarenju poslovnih ciljeva.

 

Neki od muških pripadnika znaka ove godine mogu očekivati premeštaj unutar preduzeća. Svi ostali takođe mogu očekivati napredovanja i povišice. Oni od vas koji su duže na nižim položajima u preduzeću uspeće se na viši rang. Pripazite, nemojte odmah skloniti lestve po kojima ste se peli.

FINANSIJE

 

Očekujte veće i značajnije promene po pitanju finansijske situacije. Kroz godinu će prijatelji i rodbina za vas predstavljati dobar izvor inspiracije kada je u pitanju pronalazak novih načina na koje možete više zaraditi. Svi poslovi u vezi sa nekretninama u ovoj godini će vam se isplatiti i ići od ruke. Ipak, očekujte i neke neobjašnjive troškove vezane za decu i starije članove porodice, zato na početku godine ostavite nešto novca sa strane.

 

Nemojte dozvoliti da vam emocije vladaju finansijama. Budite strogi prema sebi kada su u pitanju uživanje i trošenje na zabavu. Morate tako jer ova godina ne nosi preteranu sreću u finansijskom smislu. Oni od vas koji imaju privatno preduzeće shvatiće da je odlično vreme za akumulaciju novca. Teže finansijske situacije nisu očekivane ove godine, a stanje novčanika će biti zadovoljavajuće.

 

Kome je bogatstvo zagarantovano, a ko će se mučiti: Horoskop otkriva!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs