Obratite pažnju

Veliki zdravstveni horoskop za jun 2018: Puno stresa donosi probleme, posetite lekara na vreme!

Čuvajte svoje zdravlje! Evo šta vam astrolozi savetuju za jun

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Profimedia

Mesečni horoskop za jun 2018. godine predviđa nervozu i potrebu da uradite određene zdravstvene analize, a evo šta vašem znaku astrolozi predviđaju na polju zdravlja!

 

OVAN

 

Mars, vladar Ovna, kreće se retrogradno od 27. juna do 27. avgusta što nije povoljno za vas. Mogli bi početi da sumnjate u vlastitu vrednost, a frustracija bi moglo biti zaista u tom periodu. Pripazite, jer ne bi bilo dobro ni za posao ni za privatne odnose da dopustite ljutnji da zavlada vama. Otvoreno govorite o svojim osećanjima i vežbajte redovno.

 

Savet: Budite optimistični, ali u novim vezama budite oprezni i kada se radi o pozajmicama!

 

BIK

 

Kroz prve dve dekade juna 2018. godine bićete aktivni i usmereni na uspon u karijeri. Sa lakoćom ćete sami sebe motivisati, ali može doći do nervoze, stresa, iscrpljenosti, fizički i psihički. Ne žurite! Stres može podstaći želju za slatkim, a preterivanje donosi zdravstvene poteškoće, posebno u zadnjoj dekadi meseca. Od 27. juna, kada Mars kreće retrogradno, pobrinite se više za svoje zdravlje, posebno ako postoje hronične poteškoće.

 

Savet: Sa Uranom koji je nedavno ušao u Bika, vreme je da se otvorite prema novim stvarima, promenama i eksperimentima, čak iako se vaša porodica ne slaže uvek sa vašim izborima.

 

BLIZANCI

 

Zbrka u poslovnom životu i poteškoće od početka meseca mogu vas iscrpeti, psihički i fizički. Važno je da odvojite vreme za opuštanje i aktivnosti koje će pomoći da zaboravite na brige. Ugodite sebi, kupite sebi nešto što želite duže vreme. Nakon 27. juna kada Mars, vladar kuće zdravlja Blizanaca, kreće retrogradnim hodom, morate više pažnje posvetiti svom zdravlju.

 

Savet: Realno gledajte na stvari i budite strpljivi sa sobom, posebno kada se radi o novčanim ciljevima! Izbegavajte bilo kakve poslove mimo zakona!

 

Mesečni horoskop za jun 2018: Strelca čekaju sjajne promene, Raka uspeh na svim poljima!

foto: Shutterstock

RAK

 

Neće biti lako ostati smiren, uz toliko puno rasprava i pregovora koji ne vode prema željenim rezultatima. Bilo bi dobro da nađete način na koji se možete opustiti bez uzimanja sredstava za opuštanje koja mogu izazvati zavisnost i štetni su za organizam (poput alkohola i slično). Budite oprezni pri konzumiranju neproverenih proizvoda. Najviše će vam koristiti ako odvojite vreme za svoje hobije.

 

Savet: Iako su materijalne potrebe velike, nemojte se upuštati u rizične dogovore!

 

DEVICA

 

Nakon 14. juna kada Venera ulazi u vašu 12. kuću, posvetite više pažnje ponovnom pronalasku unutrašnjeg mira.

Za to vam može poslužiti masaža, meditacija, akupunktura i slično. Treba vam opuštanje i odmak od svakodnevnih briga. Inače će vas stres vezan za decu, ljubavni ili poslovni život posve iscrpeti do mere da uzrokuje nervozne ispade, melanholiju ili depresiju.

 

Savet: Nemojte u ovom periodu donositi važne odluke vezano za novac, posebno kada je reč o saradnjama i zajedničkim sredstvima!

 

LAV

 

Stres i iscrpljenost čekaju vas iza ugla tokom juna 2018. godine. Kroz prve dve dekade trebali bi naći unutrašnji izvor energije kako bi održali ravnotežu. Nakon 21. juna , kada Sunce uđe u 12. kuću Lava, osetićete veću potrebu za snom i odmorom, za povlačenjem i želju da se posvetite privatnom životu. To je vreme kada se trebate opustiti i udaljiti od briga.

 

Savet: Budite oprezni u odnosima s drugima, privatno i poslovno i nemojte ni pokušati preuzeti dominantnu ulogu!

 

VAGA

 

Optimistični ste i puni energije, uprkos nekim zdravstvenim problemima koji se mogu pojaviti sredinom meseca. Bolovi povezani sa reumom ili nekim drugim starijim zdravstvenim problemima mogu vas naterati na odlazak kod doktora. Posvetite se više svom zdravstvenom stanju i nemojte odlagati odlazak kod specijaliste.

 

Savet: Više pažnje posvetite potrebama članova porodice, ali istovremeno nemojte dopustiti da vas guše!

 

Ljubavni horoskop za jun 2018: Bikovi ne treba da donose važne odluke, Vage da budu oprezne!

foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

 

Moglo bi se reći da ste u vrhunskoj formi, ali do kraja meseca mogli bi se iscrpeti u pokušajima da ostvarite što bolje rezultate u profesionalnom životu. Nakon 27. juna 2018. godine kada Mars, vladar kuće zdravlja Škorpije, krene retrogradno mogli bi se prehladiti ili može doći do upalnih procesa ili se neki stari problemi mogu ponovno aktivirati.

 

Savet: Nemojte pokretati nove poslovne projekte, posebno u zadnjoj nedelji meseca i budite oprezni u saobraćaju!

 

STRELAC

 

Jupiter, vladar Strelca, i dalje je retrogradan, u vašoj 12. kući, kući izolacije i izlečenja. Duhovni put kojem težite zaista vam može pomoći.

Ipak, pripazite i nemojte dopustiti da se zanesete nekakvom pričom šarlatana koji prodaje skupocene čudotvorne formule.

 

Savet: Nemojte slušati rodbinu, pogotovo kada je reč o novcu!

 

JARAC

 

Niste u najboljoj formi zato što je Saturn, vladar Jarca, retrogradan. Trebaće vam više samokontrole. U odnosima sa drugima pokažite više tolerancije, jer se vrlo lako može dogoditi da uništite odnose koji su vam važni. Stare zdravstvene tegobe nemojte zanemariti.

 

Savet: Kada se radi o zajedničkom ulaganju i poslovanju stvari shvatite ozbiljno, ali ne izazivajte sukobe! Budite smireni!

 

VODOLIJA

 

Tokom juna 2018. godine osećaćete veći umor i nećete imati puno strpljenja za traženje rešenja za ljubavne ili poslovne probleme koji će se pojavljivati. Vreme je da sami sa sobom raščistite neke stvari, da povučete crtu između prošlosti i sadašnjosti, donesete neke zaključke iz prethodnih iskustava i da sebi dopustite više odmora i opuštanja.

 

Savet: Odvojite novac za neplanirane troškove i razmislite da li vaša nekretnina pojede previše novca!

 

RIBE

 

U prvom delu meseca mogli biste osećati tugu i potištenost. Poželećete da izbegnete neke obaveze. Ti problemi neće se rešiti sami od sebe i mogli bi upasti u začarani krug; mogli bi biti pod stresom zato što niste rešili probleme, a niste ih rešili zato što ste pod stresom. U zadnjoj dekadi juna 2018. godine nemojte preterivati sa unosom hrane. Ako imate određenih zdravstvenih problema, nemojte odustati od analiza sve dok ne dobijete dijagnozu i tretman.

 

Savet: Nemojte dopustiti da sukobi dođu do vrhunca! Budite konstruktivni i miroljubivi!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...