Spremite se!

Oni će u maju imati najviše sreće u ljubavi: Ova 3 horoskopska znaka uživaće u flertu i nežnosti!

Horoskopski znaci kojima maj 2018. godine neće biti ni najmanje monoton

Zanimljivosti
Autor:
Oni će u maju imati najviše sreće u ljubavi: Ova 3 horoskopska znaka uživaće u flertu i nežnosti!
Foto: Shutterstock

Ljubavne igre, flertovi, zavođenje i veliki izazovi obeležiće majske dane tri pripadnika zodijaka.

Naročito treba da se paze oni koji su u braku jer mnogo toga stavljaju na kocku, a vrlo lako bi zbog pomućenog uma i kratkotrajne strasti mogli da izgube ono što su godinama gradili. Saznajte koji su to horoskopski znaci kojima maj 2018. godine neće biti ni najmanje monoton na emotivnom planu.

Blizanci

Venera, vladar kuće ljubavi Blizanca, u Blizancima je sve do 19. maja 2018. godine. Vaše ljubavne želje biće izraženije ili ćete ih vi direktno izraziti, bez zadržavanja. Upustićete se u flertove, osvajanje, ljubavne igre, zavođenje i izazove. Uživaćete u pažnji koju će vam pokloniti osoba koja vas privlači. Pazite, nemojte slati pogrešne signale! Žeđ za flertom može se pogrešno protumačiti, imajte to na umu, posebno ako ste u braku. Tokom maja očekujte iskušenja, uključujući i ona ekstremna, ali nemojte sve stavljati na kocku. Jupiter, vladar partnerstva i braka Blizanaca, pravi trigon s Neptunom. To je aspekt koji otvara vrata romantici, pomirenju i otkrivanju zajedničkih ideja i ciljeva. Nakon 18. maja većina Blizanaca uživaće u podršci i razumevanju voljene osobe ili će doseći tačku u kojoj brak neće biti monoton ili obaveze neće biti samo nešto što se mora odraditi. Ipak, neće sve biti med i mleko. U periodu od 25. do 27. maja 2018. godine poželećete da budete sami, nećete otvoreno pokazivati svoju ljubav ili ćete smatrati da vas voljena osoba ne ceni dovoljno ili da se ponaša sebično. Na neki način veza u vašem odnosu može biti novac. Ograničenja će vam pomoći da spoznate da li je vaša veza građena na solidnim temeljima ili nije.

Mesečni horoskop za maj 2018: Jarcu je sve kao med i mleko, Raku strastven mesec pun rizika!

foto: Profimedia

Vodolija

Prve dve dekade maja 2018. godine donose poteškoće u komunikaciji s voljenom osobom. Lako će doći do svađe, a glavni razlog bi mogao biti novac. Novac bi mogao biti i glavna veza među vama. Razgovaraćete o starim temama i neke tajne mogu isplivati, pa se uzajamno poverenje može izgubiti. Voljena osoba biće nezadovoljna načinom na koji raspolažete zajedničkim sredstvima, može se raditi o kreditu za nekretninu ili o pozajmici. Nemojte ni pokušati pobeći od obaveza i priznajte svoje greške! Odvojite vreme za porodični život i za decu, iako biste radije izašli s društvom. Mars ulazi u Vodoliju 16. maja 2018. godine i mogli biste postati malo pakosni. Pripazite da ne uvredite voljenu osobu. Nakon 21. maja kada Sunce, vladar kuće partnerstva, ulazi u vašu kuću ljubavi, stvari postaju bolje. Vratiće vam se dobro raspoloženje i želja za igranjem i flertovima, a mogli bi ući i u novu vezu. Imaćete uspeha u pokušajima osvajanja osobe koja vas privlači. Ako ste u braku, mogli biste doći u iskušenje, ali to vam ne savetujemo! Nađite stvari u kojima uživate i vi i voljena osoba i družite se više.

Saznajte da li ste rođeni pod srećnim brojem: Sedmica donosi mudrost, a osmica bogatstvo!

foto: Shutterstock

Rak

S retrogradnim Jupiterom u kući ljubavi Raka i retrogradnim Saturnom u vašoj kući veza, imaćete puno posla u ljubavnom životu. Veliki ljubavni uporedni horoskop: evo koji znakovi se najbolje slažu, a koji nemaju zajedničku budućnost. Ne možete očekivati da se dogode čuda. Budite strpljivi, odlučni i nemojte se hvatati za prošlost! Sve do 16. maja 2018. godine Mars je zajedno sa Saturnom i Plutonom u kući veza Raka, muteći vodu i gurajući vas u akciju. Postavićete se zrelo prema obavezama. Ako ste u dužoj vezi i voljena osoba želi brak, a vi se ne osećate spremno ili osećate pritisak, zatražite još vremena, otvoreno i iskreno. Svađa i neočekivanih preokreta biće više u periodu od 11. do 19. maja 2018. godine, a nakon toga pomirenje. Voljenoj osobi nemojte zamerati. Podstaknite je na razgovor i zajedno pokušajte da nađete rešenja. Ovo je dobar period da odredite zajedničke planove i ciljeve. Mars, planeta ljubavi Raka, ulazi u vašu 8. kuću i označava period u kojem će vas preplaviti strast, dogodiće se fatalna privlačnost i biće iskušenja. Čak iako ste dugo zajedno i može se činiti da više nema nade, vaš ljubavni život biće začinjen i preplaviće vas strast. Budite oprezni, postoji rizik da uđete u komplikovanu vezu u kojoj će biti dosta sukoba ili biste mogli biti ostavljeni s emocionalnim ožiljcima. Venera, planeta ljubavi i veza, ulazi u Raka 19. maja 2018. godine i podstiče društveni život. Zahvaljujući tome vaši usamljenički dani privešće se kraju ili ćete izaći iz rutine u ljubavnom životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs