Izračunajte sudbonosni broj

Saznajte da li ste rođeni pod srećnim brojem: Sedmica donosi mudrost, a osmica bogatstvo!

Pogledajte kakva sudbina vam je zapisana samim rođenjem.

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Profimedia

Dan vašeg rođenja određuje ceo vaš život i energiju koja vas prati. Izračunajte numerološku vrednost datuma rođenja, odnosno svoj sudbinski broj, i oslobodite svoje talente koji će vas voditi do uspeha.

 

Kako da izračunam sudbinski broj? Ako ste rođeni, na primer 19.7.1990, saberite sve brojeve: 1+9+7+1+9+9+0. Zbir tih brojeva je 36! Tu brojku razložite na dva sabirka: 3+6 i dobićete 9! Dobili ste vaš sudbinski broj!

 

1. Nema boljeg od vas


Zbog vaše snažne individualnosti i pozitivnosti stvoreni ste da budete vođa. Kreativnost, originalnost, ali i agresivnost garantuju vam uspeh u organizovanju bilo kojeg posla. Najbolji ste kad učite na sopstvenim greškama i počinjete ispočetka. Nastojte uvek da stanete iza svojih odluka bez obzira na to šta vam drugi kažu. Nikad ne idete uobičajenim stazama, nego novim, neistraženim, a to će vam se isplatiti. Katkad ste netaktični, a to bi vam moglo naškoditi ako ne ublažite svoj nastup.

 

Lekcija: Okružite se ljudima kojima potpuno verujete.

 

2. Sjajan ste saradnik


Vi ste idealan partner, prijatelj i radnik. Učite na tuđim greškama, a mnogo ste bolji saradnik nego vođa. Vrlo ste taktični i obazrivi, pa lako privlačite ljude oko sebe. Nikad vam neće ništa nedostajati u životu jer smireno i inteligentno savladavate sve probleme. Budući da vam je u prirodi da opraštate, ako naiđete na teškoće s partnerom, bićete mnogo spremniji na kompromis. No ipak pripazite da partner ne zloupotrebi vašu velikodušnost.

 

Lekcija: Pokušajte da sačuvate ravnotežu između privatnog i poslovnog.

 

Orijentalna astrologija: Kako da svoj život dovedete do savršenstva!

foto: Shutterstock

3. Zabavni ste i brzi


Oštroumnost je vaša glavna prednost, ali vrlo retko dublje ulazite u bilo kakvu problematiku. Često ste entuzijastični u vezi svega čega se prihvatite i lako širite uzbuđenje na druge, no problem je što brzo gubite interes i prelazite na nešto sasvim novo. Ne brinete se previše zbog budućnosti, a navikli ste da sve uglavnom bude kako ste vi naumili. Rečiti ste, duhoviti, društveni i stoga lako sklapate prijateljstva. Uspećete upravo u poljima gde se traži elokventnost i u umjetnosti.

 

Lekcija: Nemojte da zbog ležernosti zanemarite svoje obaveze.

 

4. Logični ste i praktični


Imate oko za detalje, a i u najdosadnijim poslovima možete postići uspeh. Vaša je prednost što ostajete staloženi kad svi izgube kontrolu. Radoholičar ste, a lojalnost će vam doneti sve ono materijalno za čim čeznete. Ponekad previše insistirate na svom načinu rešavanja problema ili se gubite u detaljima, a to vas može usporiti na putu do cilja. Odgovornost, pouzdanost i praktičnost su vaše prednosti.

 

Lekcija: Opustite se, u životu ima važnijih stvari od posla.

 

5. Privlačite šarmom


Sloboda vam je najvažnija, a to se odražava u vašoj neprekidnoj potrazi za avanturom. Temperamentni ste, energični i često menjate raspoloženje. Zbog smisla za humor uvek ste u centru pažnje. Živite brzo, vrlo ste prilagodljivi, brzo razmišljate, a seksualnost vam je magnetična. Budući da lako privlačite ljude i elokventni ste, pazite da govorite samo o onome s čime ste bolje upoznati kako biste izbegli neugodne situacije.

 

Lekcija: Budite manje brzopleti, pa ćete u svemu napredovati.

 

April 2018. i retrogradni Merkur: Raku donosi samo probleme, Biku blagostanje na svakom polju!

foto: Shutterstock

6. Dobrota isijava iz vas


Izvrstan ste diplomata, odlično mirite sukobljene strane jer ste dovoljno strpljivi da saslušate sve argumente. Mudrost vam je prednost na poslu i u porodici, uvijek ste na raspolaganju najmilijima, a ako je sve skladno u kući, uspevate i na svim drugim poljima. Nesebičnost je vaša najvažnija karakteristika, ali i saosećajnost i toplina. Volite lepe stvari, razumete se u umetnost, što se vidi i u vašem domu.

 

Lekcija: Nisu baš svi spremni za vaše dobre savete.

 

7. Duhovnost vam je važna


U sve se morate uveriti iz prve ruke, uz to ste vrlo analitični, a duhovna dimenzija vam je izuzetno važna. Vi ste rođeni filozof, učitelj, iscelitelj, ali da biste se u tome ostvarili, morate prvo da se malo opustite. Tek tad će se svi uveriti da ih možete naučiti mnogim mudrostima. Interesuju vas kulturu i umetnost i obožavate sve što je lepo. Ipak, život vam je često pun prepreka, ali uvek ćete biti u potrazi za skrivenim istinama.

 

Lekcija: Opustite se, pa ćete imati i više samopouzdanja.

 

8. Finansije su vam jača strana


Slava, moć i bogatstvo zapisani su vam u zvezdama. Izvrsno se uklapate u veće organizacije i društva, a najviše vremena trošite na one kojima je potrebna pomoć. Hrabri ste, a to pokazujete boreći se upravo za slabije. Duboko u sebi imate i vrlo tamnu stranu koja može postati moćno oružje na strani zla, pa treba pripaziti da je uvek držite pod kontrolom. Ako prevlada, nikad nećete uživati u bogatstvu.

 

Lekcija: Okružite se spontanim i zabavnim ljudima.

 

Mesečni horoskop za april 2018: Blizancima uspeh na poslu, Vage će uživati u ljubavi!

foto: Shutterstock

9. Pomažete u nevolji


Osetljivi ste na sve iz okoline, pokazujete veliki interes za mistično, a neki od vas imaju čak i paranormalne sposobnosti. Najsrećniji ste kad ste neopterećeni materijalnim; samo tad možete ostvariti sve svoje potencijale. Skloni ste nesrećnim romantičnim vezama, a često grešite što partneru želite da udovoljite pod svaku cenu.

 

Lekcija: Kad pronađete mir, sve će sesti na svoje mesto.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...