Da li ste među njima

Stižu pare: Horoskopski znaci koji će se obogatiti ovog meseca!

Tokom aprila neki će potpuno procvetati, i to u finansijskom smislu!

Zanimljivosti
19:29h
Foto: Shutterstock

Nekoliko horoskopskih znakova imaju mogućnost da iskoriste šanse koje se tiču novca i posla i da tako uvećaju svoj budžet.

 

Već 1. aprila Blizanci će dobiti nalet kreativnosti tako da svi oni koji se bave poslovima u vezi sa estetikom, uživanjem ali i poslovima vezanim za decu, imaće puno uspeha do 5. aprila, dok retrogradni Merkur iz vašeg astrološkog polja druženja i prijateljstva može pomutiti neke poslovne saradnje i planove.

 

Od 6. do 18. aprila Venera će sa Marsom praviti dobre aspekte na njihovo astrološko polje finansija.

 

Blizanci tada mogu dogovoriti neke tajne poslove ili postići jako veliki uspeh u svemu što je vezano za ulaganja, kredite, pozajmice i poslove u vezi sa finansijama.

 

Takođe, u ovom periodu Blizanci će vraćati neki dugove ili izmiriti sve obaveze koji su imali.

 

Ovaj period bi trebalo da iskoriste da budu što disciplinovaniji sa novcem, pa čak i da pokrenu neke mere štednje.

 

Mesečni horoskop za april 2018: Blizancima uspeh na poslu, Vage će uživati u ljubavi!

foto: Profimedia

Lav

 

Konjukcija planete novca Venere i planete promena Urana na početku meseca većini Lavova donosi iznenadni priliv novca, ali i mogućnost velike zarade uz rizične poslove, odnosno preko ulaganja.

 

Pod uticajem punog meseca iz vašeg astrološkog polja ugovora i dogovora već početkom meseca pristajete na saradnju koju vam nudi jedna Vaga ili Škorpija.

Venera, Mars i Pluton praviće odlične aspekte od 6. do 19. aprila na vaše polje posla i karijere i ove savršene aspekte trebalo bi da iskoristite da učvrstite neke poslovne temelje, uspostavite odličnu saradnju sa osobama od autoriteta, ali i da zaradite što više novca od onoga što volite.

 

Moguće je da će vam se javiti neke nove ideje, pa i mogućnost proširenja biznisa u tom periodu. 24. aprila Venera prelazi u znak Blizanaca, pa će vam finansijska situacija biti odlična, posebno Lavovima na položaju ili onima koji se bave luksuzom ili javnim poslom.

 

Oko 24. aprila, kada Venera pređe u njihov znak, osećaće se mnogo bolje i neopterećeno, pa će i novac sam dolaziti. Najbolja zarada biće od trgovine i poslova vezanim za komunikaciju i transport, ali i preko online poslova.

 

Bog sunca, vetra ili prirode: Faraonski horoskop otkriva vaš karakter!

foto: Shutterstock

Jarac

 

Većina Jarčeva, april mesec dočekuje veoma zauzeta pod uticajem punog meseca iz njihovog polja karijere.

 

Ovaj pun mesec može doneti i napredovanje, ali i neku vrstu povišice i veoma pozitivnog dogovora sa nadređenim ukoliko ih imate.

 

Venera će nakon 5. aprila ući u vaše astrološko polje kreativnosti i zabave i može vam doneti porast ideja, ali i proširenje posla, posebno Jarčevima koji se bave poslovima vezanim za zabavu.

 

U odličnim aspektima sa Marsom i Plutonom, u periodu od 7. do 19. aprila, Venera vam može doneti i veoma značajne trenutke za vašu karijeru. Na vašu inicijativu može početi veoma važan poslovni projekat.

 

Doživećete finansijski procvat. Poslovi vezani za nekretnine, ali i rešavanje pitanja stanovanja takođe mogu okupirati Jarčeve u aprilu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...