Astrologija

Oni vam nikada ne kažu šta misle: Ovi horoskopski znaci zaobilaze istinu!

Proverite da li ste među njima

Zanimljivosti
Foto: Shutterstock

Neki ljudi će vam istinu odmah sasuti u lice, a neki vam nikada neće reći šta misle. To zavisi i od njihovog horoskopskog znaka, pa proverite da li i vi spadate u kategoriju onih koji svoje mišljenje zadržavaju za sebe.

 

Bik


Bik neće reći gotovo nikad šta misli - jedino ako treba nekog da pohvali, da kaže nešto lepo i da priča o lepim temama. U suprotnom će mudro ćutati i neće reći šta mu se ne dopada ili šta misli da nije u redu.

 

Ipak, Bik ima tu lošu osobinu da nekad posle par godina kaže šta mu je zasmetalo, a da niko to nije mogao ni da sluti. Njegov pogled nekad govori više od reči, ali i dela, takođe. Pokazaće Vam sigurno da nešto nije u redu, ali na neki njima svojstven način- neće se pojaviti na sastanku, razgovoru, izbeći će proslavu...

 

Blizanci


Blizanci mnogo pričaju, ali oni uvek znaju kad šta treba da kažu. Nikad Vam neće reći sve što mile nego ono što bi trebalo da čujete. Oni će sve reć na neki lep način, da se niko ne uvredi ili će zaobići neprijatne teme.

 

Blizance prati loš glas da su dvolični, ali oni su dualni znak, što znači da kad ih nešto ne zanima, okrenu drugima svoju drugu stranu i gledaju svoja posla. Ne žele da se zameraju.

 

Drevni horoskop Maja otkriva vašu sudbinu: Evo na koga se lepi novac, a ko će ostvariti duboku i srećnu starost!

foto: Shutterstock

Rak


Rakovi ni u snu neće reći ništa što bi bilo sigurno izvor sukoba. Oni će se praviti da nisu čuli da ih nešto bitno pitate, da nemaju vremena ili da ne mogu sada da misle o tome.

 

Njih pogađa svaka mogućnost da neko nema lepo mišljenje o njima, jer su promenljivog raspoloženja i ne mogu da se odluče kome da kažu šta treba ili ne, ne mogu da procene kako će ko reagovati. Zato se drže nekih opštih odgovora kako bi svi bili zadovoljni.

 

Ribe


Ribe će prećutati uvek sve što mogu. Oni važe za osobe koje najmanje pričaju, pa nikad nećete moći da imate neki stav o njima. Ne zato što ne procenjujete dobro ljude, već zato što Ribe drže svoju privatnost samo za sebe. To nije baš dobro za njihovo okruženje, ali ako Vam je potreban neko ko Vas neće osuđivati i neće reći šta mu sve smeta, ovaj znak je dobar sagovornik i prijatelj.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs