Astrologija otkriva

Godišnji horoskop za novac i posao: Vage, očekujte velike promene!

Bitno je da date dovoljno važnosti privatnim interesima i hobijima jer će nekim pripadnicima znaka upravo to doneti slavu i nagrade

Lifestyle 14.12.2017. - 11:18h Autor: tarot-horoskop.com
Foto: Profimedia

KARIJERA

 

Očekujte u 2018. velike promene, ali ni slične onima koje ste prošli do sad. Očekuje vas puno više odgovornosti, ali i titula i brojne, dugoročne i pozitivne promene u profesionalnom smislu. Imaćete i višak energije potrebne za izbor pravog smera za rast karijere. Odlično vreme, posebno za usavršavanje veština koje imate od ranije. 

 

Bitno je da date dovoljno važnosti privatnim interesima i hobijima jer će nekim pripadnicima znaka upravo to doneti slavu i nagrade. Problem će se pojaviti ukoliko ne uspete da nađete dobru ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Neće biti lako pronaći taj balans jer ćete se teško odupreti potrebi da budete u svemu najbolji. Ta će potreba stalno biti prisutna i gurati vas da idete napred. Nemojte oklevati, zatražite usluge, povišice, promene smene i/ili premeštaj. Sve što zatražite ćete i dobiti. Neki od kolega i nadređenih ove će vam godine ići na živce. Računajte samo na sebe i svoj mukotrpan rad. Naročito uspešna godina za karijeru.

 

FINANSIJE

 

Znate šta je menadžment? Odlično, jer su vam ove godine menadžerske veštine potrebne da biste osigurali finansijsku stabilnost i preživeli. Pokazaćete se razumnijima kada je u pitanju trošenje novca, ali će vam problem predstavljati štednja. Saturn će vam pomoći da bolje upravljate finansijama i to bez preteranog truda, ali situaciju uvek morate držati pod kontrolom. Tek ćete tamo krajem godine moći ugoditi sami sebi i ispuniti neke želje.

 

Imaćete troškove u vezi sa prijateljima ili rodbinom i od vas će kroz čitavu godinu neko od njih očekivati finansijsku pomoć. Godina je dobra za investicije, za kupovinu automobila ili novog doma. Klonite se kupovine veće količine manjih stvari. Godina možda nije dobra u smislu likvidnosti i gotovine, ali zato što stvarate temelje za nešto dugoročnije.

 

Ove začine i biljke unesite u kuću: Oteraćete nesreću i siromaštvo!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs