Astro prognoza

Finansijski horoskop za januar 2019: Evo šta da očekujete na polju posla i novca!

Tokom januara 2019. godine skoncentrišite se na posao, na napredak i na nove mogućnosti koje mogu pomoći u razvoju posla

Zanimljivosti
10:02h Autor:
Finansijski horoskop za januar 2019: Evo šta da očekujete na polju posla i novca!
Foto: Shutterstock

OVAN

Ovo je sjajan mesec kada se radi o pokazivanju talenata, sposobnosti i iskazivanju. Naučite sarađivati sa kolegama, to će vam znatno olakšati okolnosti. Na polju finansija, ove godine će se čuti odjek daleko. Od prvog dana ove godine savetujemo da sve mogućnosti ostavite širom otvorene. Dobra vest je da ćete se naći na istoj talasnoj dužini s pravim ljudima za razvoj poslova i karijere u željenom pravcu. Upoznaćete osobe koje će vas motivisati. Na isti način možete očekivati i nagrade tokom januara. Vaš trud i napor će biti nagrađen i to će vas motivisati da se još više trudite. Venera i Jupiter vas podržavaju u poslovnim aktivnostima. Iskoristite i prilike za sticanje novih znanja. Čini se da će ovaj mesec dosta toga staviti na svoje mesto. Uživaćete u uspesima koje postignete, a to se odnosi i na poslovna putovanja. Ako tražite novi posao, imaćete uspeha. Ako se bavite umetnošću, Venera vas podržava, samo se posvetite onome što radite i bićete izuzetno uspešni.

BIK

Tokom januara 2019. godine skoncentrišite se na posao, na napredak i na nove mogućnosti koje mogu pomoći u razvoju posla. Puno ćete se posvetiti zadacima i prekovremeni sati neće biti ništa novo. Ipak, kako bi se plodovi pokazali, morate biti strpljivi. Merkur će vam osigurati dovoljno ambicije kako bi ostvarili uspeh u karijeri. Merkur će se kretati iz Strelca u Jarca i kada uđe u Vodoliju osetićete njegov pozitivan uticaj. Svaka kuća donosi svoje blagodati. Merkur u Strelcu donosi - idealizam, uključujući i komunikaciju, u Jarcu - dodir s ambicijama, u Vodoliji - važnost društva i prijateljstva. Ako se suočite s poteškoćama u karijeri, Saturn će vas podržati i ohrabriti da kročite dalje uzdignute glave. Ključ uspeha i izbegavanja nepotrebnih nevolja je u prilagodljivosti. Nemojte se tvrdoglavo držati svojih principa. Budite spremni primeniti i neke druge metode rada. Novac vam neće dolaziti lako i zato budite oprezni ovaj mesec s novcem. Uprkos situaciji, moralna i financijska podrška može doći od članova porodice ili prijatelja. Budući da ne odustajete, nije isključeno ni to da uspete znatno poboljšati finansijsku situaciju.

Mesečni horoskop za februar 2019: Jednom znaku su sve zvezde naklonjene!

foto: Shutterstock

BLIZANCI

Već smo spomenuli da ćete ovaj mesec biti društveno aktivni i upoznaćete osobe koje će vam pomoći u karijeri. Merkur prolazi kroz Strelca, Jarca i Vodoliju tijekom januara. Očekujte razlike u mišljenjima i pogrešne procene. Ovo stanje potrajaće do 5. januara i nakon toga sledi poboljšanje, posebno kada uđe u Vodoliju. Nove ideje, lakoća u pisanju i izražavanju olakšaće vam put prema uspjehu. U ugodnoj radnoj atmosferi doći će do skladnog razvoja poslova. Ciljeve ćete lakše ostvarivati, bićete motivisani i spremni zapeti na poslu. Mars pravi pozitivan sekstil i donosi vam puno aktivnosti i snage. Bićete spremni za naporan rad i želećete pokrenuti nešto novo, imaćete dovoljno hrabrosti i bićete spremni na rizik. Finansijska situacija nije obećavajuća ovaj mesec i zato pripazite u šta ulažete i na šta trošite novac. Nije povoljan period za nove saradnje s inostranstvom.

RAK

Tokom januara, 2019. godine moguće su poteškoće pri ostvarenju redovnog priliva novca zbog toga što se poslovi neće najbolje razvijati. Ovo je period za planiranje i pripremu i zato morate biti strpljivi dok čekate bolje dane koji dolaze već krajem meseca. Merkur prolazi kroz tri znaka ovaj mesec i pomaže vam pri komunikaciji. To znači da ćete lakše razrešiti nesporazume. Između 5. i 24. januara budite oprezniji, jer se u tom periodu možete suočiti s lažima i prikrivanjem informacija. Mogle bi vas razočarati osobe s kojima ste se do sada odlično slagali. Nemojte se iznenaditi ako se to dogodi! Ako znate šta možete očekivati, tada se možete i pripremiti na tako nešto. Ovo je povoljan mesec za studente. Sve što želite ostvariti kroz učenje i obuku biće dosežno. Nije loša ideja da razmislite o dodatnom obrazovanju ili da poradite na svom znanju, jer će vam se to kasnije isplatiti.

20 životnih principa kojih se drže osobe rođene u znaku Raka!

foto: Shutterstock

LAV

Januar 2019. godine donosi napredak u karijeri. Drugi ljudi sastavni su deo vašeg puta prema uspehu, zato pripazite kako se ponašate prema osobama iz okruženja, članovima porodice, prijateljima i strancima. Nemojte nikoga podceniti, nikad ne znate kada vam neko može pomoći. Pripremite planove i zadatke, jer vi ne odustajete i uprkos usponima i padovima tokom ovog meseca, vi ćete svoje ciljeve uspešno ostvariti. Krajem meseca Merkur je u opoziciji i tada morate biti oprezniji, jer biste se mogli suočiti sa lažima, greškama i nesporazumima. Ako razmišljate na logičan način, videćete kroz to i moćićete primereno i reagovati. Novac neće dolaziti neometano, moguća su odlaganja i zakašnjenja. To se može odraziti na posao. Ipak, imaćete podršku porodice.

DEVICA

Januar 2019. godine je period bez pomaka u karijeri. Mogli bi se suočiti s dosta nervoze, ali ne gubite razum! Sve to je privremeno. Već oko 4. januara pribraćete se i uzeti vremena za razmišljanje o svim aspektima u svom životu. Od 5. do 24. januara Merkur pravi pozitivan aspekt, pa je taj period odličan za komunikaciju, pregovore i za razradu planova. Nove prilike će vam se ukazati. Neke Device biće društveno aktivne i učestvovati u raznim organizacijama. Možda ćete ići na put, koji isto tako, može donijeti korist za razvoj karijere. Najviše energije trošićete na porodična pitanja. Osobe kojima ste vi pomogli u karijeri, sada vam neće uzvratiti pomoć i podržati vas, ali to vas neće obeshrabriti. Uz odlučnost i naporan rad ostvarićete svoje ciljeve. Finansijskih poteškoća nećete imati, zato što jako dobro znate kako opstati u kriznim vremenima. Povoljan je period za umetnike.

Srećan dan u 2019. za svaki horoskopski znak: Otkrijte koji će biti vaš!

foto: Shutterstock

VAGA

Karijera neće biti u prvom planu tokom januara 2019. godine budući da ćete biti zaokupljeni porodičnim pitanjima. Karijera će morati čekati dok ne ostvarite stabilnost u ljubavnom i porodičnom životu. Merkur prolazi kroz tri znaka. Kroz Strelca prolazi 5. januara i to je povoljan period za komunikaciju. Od 5. do 24. januara Mars pravi težak aspekt. U tom periodu budite oprezniji u komunikaciji i akcijama koje poduzimate. Možda će vas neko pokušati kontrolisati lažima, a može doći do grešaka i nesporazuma. Nakon 24.januara ponovo ćete s lakoćom moći komunicirati. Puno truda ćete ulagati u posao, a rezultata neće biti na vidiku. Nemojte klonuti, jer to je privremeno stanje. Ovo jednostavno nije povoljan mesec za razvoj posla. Novčana situacija je dobra, ali mogući su nepredviđeni troškovi.

ŠKORPIJA

Posao vam tokom januara 2019. godine nije u mislima. Za sada karijera pada u drugi plan. Ipak, dobićete na vremenu i razraditi strategiju i nove planove. Društveni život bit će ključan za ostvarenje uspjeha u svemu što preduzmete. Moraćete doneti neke važne odluke koje će se odraziti pozitivno na vaš život. Morate izaći iz svog oklopa. Nemojte se stalno oslanjati na druge ljude i očekivati da vam pomognu da se izvučete iz onog što vam se čini nemoguće. Finansijska situacija biće zadovoljavajuća, budući da sve ide po planu. Dobitak dolazi od prethodnih odrađenih poslova ili investicija za koje ste mislili da vam neće biti isplaćeni. Nakon 24. januara dolaze dobre prilike i to je povoljan period u kom bi vam se moglo posrećiti ako uplatite listić za loto. Nakon svega, Škorpije su poznate po tome da koriste skrivene energije, bez da su toga svesni. Sve je moguće, samo trebate pokušati!

Spremni da skoče u vatru ako treba: Ako imate ova 3 horoskopska znaka među prijateljima, vi ste srećni!

foto: Shutterstock

STRELAC

Razvoj karijere za vas je jako važan, pa dok provodite vreme s članovima porodice, moraćete razraditi i planove za buduće poslovne aktivnosti i ciljeve.Januar 2019. godine je mesec pažljivog planiranja za budućnost. Jupiter, Velika Sreća, ostaje u vašem znaku sledećih 11 meseci, a u toj poziciji nađe se svakih 12. godina. Imaćete odlične odnose s nadređenima, s radnim kolegama, s partnerima i saradnicima, kupcima, što je dobar predznak za ostvarenje uspeha u karijeri. Čak bi mogli biti prepoznati u javnosti i dobiti priznanja i nagrade. Sve vrste obrazovanja su dobrodošle u ovom periodu. Ako i naiđete na poteškoće u poslu, s lakoćom ćete naći rešenja. Nakon 24. januara očekujte još više uspeha. Finansijska situacija biće odlična, a može postati još bolja.

JARAC

Poslovna situacija tokom januara 2019. godine je dobra, ali na prvom mestu biće porodica i voljena osoba. Merkur je u dobroj poziciji tokom januara i omogućiće vam da komunikacija teče u pravom planu, pa ćete biti zadovoljni dogovorenim poslovima i transakcijama. Pažljivo slušajte sagovornike, jer bi mogli saznati važne informacije. Najbolji period za posao je od 5. januara do 24. januara 2019. godine, jer će tada Merkur biti u vašem znaku. Na primer, ako tražite novi posao, to je period kada ćete imati najbolje izglede za pronalazak dobrog posla. Ako želite ostvariti maksimalan uspeh, podići posao ili unaprediti posao, ovo je idealno vreme, ali ništa ne dolazi samo od sebe i moraćete dobro da se potrudite. Dobro razradite strategiju i provedite ideje u delo. Bolja finansijska situacija i napredak na poslu idu zajedno ruku pod ruku, ali pripazite kada se radi o većim investicijama.

Nespretni i sebični: Muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku su najgori ljubavnici!

foto: Shutterstock

VODOLIJA

Vodolije vole slobodu i tokom januara 2019. godine malo teže će se uklapati. Više vole sami da naprave posao. Ipak, ovaj mesec morate biti timski igrači ako želite ostvariti uspeh. Merkur vam pomaže kod promocija i pri razradi novih poslovnih ideja. Iskoristite ovaj povoljan period i svoje komunikacijske sposobnosti. Ako se bavite pisanjem, očekuje vas puno uspeha. Ako tražite nove poslovne prilike, i tu ćete imati uspeha. Nakon 20. januara 2019. godine bilo koji projekat koji pokrenete biće uspešan. Tada su Sunce i Merkur i vašem znaku i imaćete prostora za glavnu reč. Pun Mjesec u Lavu 21. januara 2019. godine donosi vam važna nova poznanstva. Kada je reč o finansijama, tu ne bi trebalo biti poteškoća. Dobitke ćete ostvariti kroz saradnje ili investiranjem.

RIBE

Do 5. januara 2019. godine moguće su razne poteškoće i zastoji u karijeri. S kolegama lako može doći do nesporazuma i napetost će visiti u vazduhu, a nakon tog perioda posao ćete obavljati neometano u boljoj radnoj atmosferi. Karijera će biti na prvom mestu i ostvarićete pomak prema željenim ciljevima zahvaljujući upornosti i predanom radu. Moraćete da poradite na društvenim veštinama i komunikaciji, jer su saradnje ključne za pomak u karijeri. Razvoj poslova događaće se uz pomoć drugih. Od vas će se tražiti i dobre organizacijske veštine. Nemojte sebi dopustiti lenčarenje, jer je pred vama dobra prilika za ostvarenje uspeha i poboljšanje zarade. Morate raditi naporno i mudro. Druga polovina meseca je povoljnija za posao i za nove prilike.

5 horoskopskih znakova kojima 2019. donosi sreću u ljubavi: Zvezde su im posebno naklonjene!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs