njihova vernost nema cenu

Spremni da skoče u vatru ako treba: Ako imate ova 3 horoskopska znaka među prijateljima, vi ste srećni!

Predstavljamo vam tri znaka Zodijaka koji vas nikadan eće ostaviti na cedilu

Zanimljivosti
Autor:
Spremni da skoče u vatru ako treba: Ako imate ova 3 horoskopska znaka među prijateljima, vi ste srećni!
Foto: Shutterstock

Svi imaju manje ili više bliske prijatelje, ali tek nevolje pokažu koliko su oni zaista pouzdani i verni. Ipak, i zvezde mogu da pomognu da otkrijete ko će za vas tu biti "i u dobri u u zlu".

Bik

Znate da se kažu kako su Bikovi tvrdoglavi! E pa, ako situaciju pogledate iz drugog ugla shvatićete da je ipak u pitanju upornost i da nema pouzdanijeg znaka Zodijaka od Bika. Velikodušan, veran i ima zaštitnički poriv koji se graniči sa onim koje majke imaju prema deci.

Ako želite prijatelja “do groba”, nekoga ko nikada neće odustati od vas, onda tražite Bika. Njegovo prijateljstvo je za ceo život!

Kakvi su horoskopski znaci kao prijatelji: Bik je veran, a Raku ako ne pomognete zapamtiće za sva vremena!

foto: Shutterstock

Rak

Osećajni, puni razumevanja i saosećajni. To je najbolji opis Raka kada je u pitanju prijateljstvo. Iako se najčešće druže sa ljudima sličnim sebi, njihova toplina ume da otopi i najtvrđa srca. Njihova empatija im jednostavno ne dozvoljava da nekoga ostave na cedilu, pa je reč o prijateljima koji će prvi priteći u pomoć kada se nađete u nevolji, organizovati sve i pomoći u prevazilaženju svakog problema.

Jarac

Evo još jednog “tvrdoglavog” znaka. Jarčevi imaju samo uski krug prijatelja, a najbolji drugar im je neko ko se pokazao kao odgovoran i pouzdan. Ipak, to je upravo zbog toga što toliko cene prijateljstvo, a ono što traže, višestruko i daju!

Imaju mnogo poznanika, ali iako i prema njima mogu biti blagonakloni, to neće biti ništa dublje. Uglavnom neguju stara prijateljstva i spremni su na sve za prijatelja – i u vatru i u vodu.

Najlepša strana horoskopskih znakova: Bik je velikodušan, Ovan spontan, a evo ko je najšarmantniji!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs