SAznajte

Srećan dan u 2019. za svaki horoskopski znak: Otkrijte koji će biti vaš!

Prema astrolozima, radi se o srećnom danu u godini koji imaju pripadnici svakog znaka Zodijaka

Zanimljivosti
Autor:
Srećan dan u 2019. za svaki horoskopski znak: Otkrijte koji će biti vaš!
Foto: Shutterstock

Svi mi imamo dane kada nam ništa ne ide od ruke, ali i one kada nas dobro raspoloženje prati od ranog jutra. Prema astrolozima, radi se o srećnom danu u godini koji imaju pripadnici svakog znaka Zodijaka. U nastavku otkrijte koji će biti vaš srećan dan u godini pred nama:

Ovan (21. mart - 19. april)

Srećan dan: 24. novembar 2019

24. novembar simbolizuje iznenađujući zaokret za Ovnove i od toga dana sve će im biti u znaku novog početka. Zbog toga će osobe rođene u ovom horoskopskom znaku biti posebno uzbuđene i srećne.

Bik (od 20. april - 20. maj)

Srećan dan: 18. maj 2019

Bikovi će najveću sreću ove godine doživeti 18. maja. Taj dan će im doneti rešenje problema koje ih jako dugo muči, kao i neočekivano iznenađenje.

Blizanci (21. maj - 21. jun)

Srećan dan: 24. novembar 2019

Blizanci će 24. novembra zasijati u svom najboljem izdanju. Nakon dugog razdoblja nesigurnosti, određene stvari rešiće se tog dana. Možda službeni početak dugo očekivane ljubavne veze ili početak novog radnog mesta.

5 horoskopskih znakova kojima 2019. donosi sreću u ljubavi: Zvezde su im posebno naklonjene!

foto: Shutterstock

Rak (22. jun - 22. jul)

Srećan dan: 3. februar 2019. godine

Šta je lepše za Rakove od ljubavi? Ako ste rođeni u ovom horoskopskom znaku i nemate partnera, u trećem danu februara očekujte susret s osobom koja ima potencijala za dobru ljubavnu vezu. Zauzeti Rakovi mogu da očekuju veridbu.

Lav (23. jul- 21. avgust)

Srećan dan: 7. avgust 2019

Ako ste Lav u horoskopu, početak avgusta, tačnije sedmi u mesecu, oslobodiće vas nekog starog tereta. Bilo da je to tugovanje za bivšim partnerom ili loša navika poput pušenja - novostečena sloboda i osećaj uspeha učiniće vas posebno ponosnim i zadovoljnim. Devica (od 22. avgust - 23. septembar)

Srećan dan: 9. septembar 2019

Deveti septembar obiležava najopušteniji i najsrećniji dan u godini za sve Device u horoskopu. Osim beskrajnog zadovoljstva koje će ih pratiti ceo dan, osobe rođene u znaku Device 9. septembra očekuje i srećna vest.

Ovim horoskopskim znacima se život menja u 2019. godini!

foto: Shutterstock

Vaga (24. septembar- 23. oktobar)

Srećan dan: 25. novembar 2019

Kraj novembra za pripadnike horoskopskog znaka Vage označava kraj velike svađe ili stalnih prepirki koje imaju s nekom osobom. U njihovom životu napokon će zavladati dugo očekivani mir i harmonija. Škorpija (24. oktobar - 22. novembar)

Srećan dan: 25. oktobar 2019

Napuštanje starog posla i traženje novog? Zvuči kao vrlo riskantna odluka, no ovaj će se potez isplatiti osobama rođenima u znaku Škorpije. 25. oktobra smeška im se nova primamljiva ponuda.

Strelac (22. novembar - 22. decembar)

Srećan dan:26. novembar 2019

Strelčevi svoj srećan dan ove godine slave u novembru. Zahvaljujući optimizmu i veri u sebe, napraviće lični proboj i približiti se svojim ciljevima, a plodove svog rada pobraće 26. novembra.

Čekaju ih velike promene u 2019. godini: Ovim horoskopskim znacima cvetaće ruže i na poslu i u ljubavi!

foto: Shutterstock

Jarac (23. decembar - 20. januar)

Srećan dan: 29. januar 2019

Već u prvom mesecu nove godine Jarčevi će ostvariti ciljeve koje su dugo odgađali. Bilo da je reč o malom ili velikom uspehu, to će im biti velika motivacija za godinu pred njima - u poslovnom i privatnom životu.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Srećan dan: 23. avgust 2019.

U nadolazećem letu Vodolije će imati priliku da upoznaju vrlo zanimljive ljude, a iz jednog prijateljstva razviće se romantična ljubavna priča. Ako ste Vodolija u horoskopu, 23. avgusta možete da očekujete sastanak iz snova. Riba (od 19. februar - 20. mart)

Srećan dan: 9. novembar 2019

Postoji razlog za početak radosti početkom novembra za osobe rođene u znaku Ribe. Devetog u mesecu imaće najviše snage da se energično bave nedovršenim poslovima, a kao rezultat toga očekuje ih veliki novčani dobitak.

Ljubavni horoskop za 2019: Godina velikih i nezaboravnih dešavanja!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs