Sudbina

Ovim horoskopskim znacima se život menja u 2019. godini!

Hteli ne hteli, 2019. godina ima nove planove za vas

Zanimljivosti 27.12.2018. - 21:15h Autor: ženski magazin
Foto: Profimedia

U 2019. godine izgubićete težinu, redovno ćete ići u teretanu, konačno ćete očistiti ormar i baciti svu odeću koju ne nosite, a postoje šanse da okončate vezu koja vas ne usrećuje...

 

Ovo su najčešći planovi i nade koje imamo na kraju svake godine, ali stvari jednostavno nisu tako jednostavne u njihovom ostvarenju. Promene uvek ne idu na način na koji smo ih zamišljali.

 

Imajući ovo na umu, postoje četiri horoskopska znaka koja će iduće godine konačno doživeti velike promene u životu, a sve će biti mnogo bolje.

 

Otkrijte o kojim znacima govorimo!


Ulazimo u godinu Svinje: Kineski horoskop predviđa nove šanse za uspeh, evo šta nas još očekuje!

 

Ovan

 

Za Ovna sledi godina puna promena. Osobe rođene u ovom znaku konačno će preduzeti inicijativu. Mnogo pozitivnih stvari će im se desiti 2019. godine, kako na privatnom planu, tako i na profesionalnom. Oni će takođe doživeti promene u odnosima, a oni koji su sami će naći novu ljubav.

 

Lav

 

Lavovi su poznati po tome što imaju mnogo prijatelja i uživaju kada su u centru pažnje. Oni takođe žive iz dana u dan i nikad ne razmišljaju o budućnosti. Ali to će se promeniti u 2019. godini, kada će razviti novo, zdravo samopouzdanje i počinju da menjaju svoje živote na bolje.

 

Vaga

 

Harmonična i uravnotežena Vaga uvek ima za cilj da pomogne drugima, a Vage očekuje godina puna promena. S vremena na vreme Vage imaju osećaj da je život težak i da troše mnogo energije pogotovo zato što ne misle na sebe. Ali, kada jednom krenu novim putem, i privatno i profesionalno, ceo život će im se promeniti. One će takođe biti aktivnije i konačno će ove godine biti pune energije.

 

Jarac

 

Nova 2019. godina će biti fenomenalna za sve Jarčeve. Najveće promene ćete doživeti na profesionalnom nivou, gde vas čeka veliki uspeh. Takođe, ove godine ćete imati hrabrosti da probate nove, lude stvari. Jarčevi će biti motivisani kao nikada ranije, kako bi izvršili sve promene koje žele.

 

Kakvi su horoskopski znaci u braku: Bik je uvek oslonac, Ovan u jednoj situaciji postaje sebičan do bola!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...